Header Ads

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ...






Η άποψη μου


Θα μιλήσουμε για το μαύρο μέλλον ,

στο οποίον μας οδηγούν

εσωτερικές και εξωτερικές Τρόικες και για την «ΦτΚ»…



Η εφημερίδα «Φωνή της Κορινθίας» ιδρύθηκε στην Κόρινθο πριν από 40 χρόνια από τον Ευάγγελο Κόκκινο και συνεχίζεται από την Ελένη –Άννα Κοκκίνου εγγονή του Βαγγέλη. Έχουν εκδοθεί 1669 μέχρι σήμερα φύλλα. Είναι τοπική εφημερίδα και δίνει προτεραιότητα στις ειδήσεις. Πάντα είναι πρώτη, πιστή και φτάνει, στην ώρα της στα χέρια σας, στους φίλους αναγνώστες και συνδρομητές, στους Κορίνθιους και σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό γι΄αυτό πρέπει να την υποστηρίξουμε με την Συνδρομή μας των 25 ευρώ για να κρατηθεί στη Ζωή. Έχει πάντα μια σχετική ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας.

Σήμερα που η Ελλάδα έχει βρεθεί στη δύνη μιάς καταστροφικής κρίσης και έχει μετατραπεί σε πειραματόζωο της γερμανικής Ευρώπης με την ανοχή και τη σύμπραξη των Κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας να πάρουμε θέση και να συμβάλλουμε στον αγώνα για την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την ανασυγκρότηση της χώρας.

Δεν μπορούμε να χαϊδεύουμε αυτιά και να προσπαθούμε να πείσουμε όπως τα μεγάλα ΜΜΕ ότι η έξοδος από την κρίση θα γίνει από εκείνους, που μας οδήγησαν σε αυτήν, αλλά  οφείλουμε να πούμε τα πράγματα με τ΄όνομά τους.

Να μιλήσουμε για το μαύρο και άραχνο μέλλον, στο οποίο μας οδήγησαν οι εξωτερικές και εσωτερικές τρόικες .Να θυμίσουμε σε όσους μιλούν ειρωνικά για τις Κασσάνδρες της καταστροφολογίας. Να πούμε ότι μερικές Κασσάνδρες έλεγαν την αλήθεια, που απλώς κανένας δεν ήθελε και δεν τις πίστεψαν, μέχρι που χωρίς να μας κτυπήσουν την πόρτα εισόρμησαν στο σπιτικό μας και μας έκλεψαν κάθε ιερό και όσιο, αλλά και την Εθνική μας Ανεξαρτησία και την περιουσία. Συνεχίστε οι παλαιοί και οι νεώτεροι στη Φωνή της Κορινθίας, που τα λέει "Με το θάρρος της γνώμης", "ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ"...

Φιλικά

Θεόδωρος Σαρέλας

Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας, 12 Νοεμβρίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια