Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ φ.1674


 Το ΚΙΝΑΛ. εξαϋλώνεται και η Φώφη

φτιάχνει... 37 επιτροπές…

Αποτέλεσμα εικόνας για Το ΚΙΝΑΛ.



ΜΠΟΡΕΙ ο γνωστός κόσμος γύρω της να καταρρέει, μπορεί το κόμμα της να απειλείται με λεηλασία υπό την πίεση της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙ-ΖΑ, αλλά η Φώφη Γεννηματά... αντεπιτίθεται!

Το Κίνημα Αλλαγής προχωρά στη συγκρότηση 37 Τομέων Πολιτικής, όπου θα ενταχθούν περισσότερα από 1.300 στελέχη του κόμματος, ενώ η ηγεσία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να χωρέσουν προσεχώς όλα τα κομματικά μέλη, με ακόμη περισσότερες επιτροπές.

«Προτεραιότητα μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στην ελληνική κοινωνία, να είμαστε το στήριγμα της, να αναδεικνύουμε και να λύνουμε θέματα. Ασκούμε μαχητική, υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση. Με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και της χώρας απέναντι σε συντηρητικές πολιτικές» τονίζεται, μεταξύ άλλων, σε σχετική κομματική ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα ό Παύλος Γερουλάνος επιμένει να αναδεικνύει το έλλειμμα πολιτικής και το ηγετικό κενό, επισημαίνοντας ότι το 2021, οπότε στο συνέδριο του Κινήματος θα τεθεί θέμα ηγεσίας, «είναι απογοητευτικά μακριά».

Οπως υποστηρίζει, «ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει πολύ νωρίτερα, γιατί κάθε μέρα που περνάει συνθλιβόμαστε κάτω από το δίπολο Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ. Το ακούς παντού. Και εκατοντάδες στελέχη μας δεν συμβιβάζονται με τον ρόλο κομπάρσου, θέλουν να σηκώσουν, ξανά, ψηλά το κεφάλι. Προσωπικά, αυτό που με ενδιέφερε ήταν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Με τις τελευταίες

"αποφάσεις" αυτή περνά υποχρεωτικά μέσα από το ΚΙΝ.ΑΛ.».

Αναφορικά με τα προσεχή του σχέδια, δηλώνει σιβυλλικά: «Σταθμίζω τα πάντα, κάθε πράγμα στον καιρό του. θέλω να βοηθή­σω να χτίσουμε ξανά ένα όραμα ελληνικό, ανθρωποκεντρικό, σοσιαλιστικό, που μεταφράζεται σε θέσεις και προτάσεις που αφορούν τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα σήμερα».




Δεν υπάρχουν σχόλια