Header Ads

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ
Για την Υπουργό Παιδείας και τις μεταρρυθμίσεις

Αρχαία Σικυών τη 27η Σεπτεμβρίου 2019

Κύριε Διευθυντά
Τα δείγματα γραφής της νέας Υπουργού Παιδείας κ. Κεραμέως υπήρξαν ενθαρρυντικά λίαν. Άμα τη αναλήψει των καθηκόντων της Κατήργησε τας περί «αριστείας» ιδεοληπτικάς αποφάσεις των προηγηθέντων αυτής κομμουνιστικών υπουργών Φίλη και Γαβρόγλου αφ΄ενός, αλλά και την κατάργησιν αναγραφής επί των πιστοποιητικών σπουδών της δευτεροβάθμιας εκπαιδεύσεως του θρησκεύματος και της εθνότητος των μαθητών, αφ΄ετέρου.
Δυστυχώς όμως, πριν ¨αλέκτωρ φωνήσαι¨, η Κεραμέως κατήργησε την ίδιαν αυτής απόφασιν, εις ό,τι αφορά εις τα στοιχεία του πιστοποιητικού σπουδών, διότι «το Υπουργείο οφείλει να συμμορφωθεί με φετινή απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα» . Εδήλωσε δε ακόμη, «Στόχος μας στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων η καταπολέμηση κάθε είδους διάκρισης, σεβόμενοι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Παράλληλα μεριμνούμε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μαθητών σύμφωνα με το εθνικό και διεθνές Δίκαιο».
Εκ των άνω εκτεθέντων καταλήγουν εις το συμπέρασμα ότι «ο κυρίαρχος» κατά τας εκλογάς της 7ης παρελθόντος Ιουλίου δεν εξέλεξε κυβέρνησιν, αλλά διεκπραιωτάς των αποφάσεων κάποιων αρχών, ως εν προκειμένω η Αρχή Προστασίας Δεδομένων της οποίας ούτε την υπόθεσιν γνώριζε ο λαός, ούτε πόθεν αυτή αντλεί την εξουσίαν της και ακόμη κάποιων απίθανων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ).
Διερωτώμαι ως Έλλην πολίτης, μόνο του «κυρίαρχου λαού» , όπως τον αποκαλούν εμπαίζοντες αυτόν οι πολιτικοί και εις τα πιστοποιητικά σπουδών μου, όπως και όλων των γενεών Ελληνοπαίδων μέχρι σήμερον ανεγράφη το θρήσκευμα και η εθνότης και ακόμη αι γενεαί αυταί εδιδάσκοντο εις αίθουσας, εις τας οποίας όπισθεν της έδρας και άνωθεν της κεφαλής του διδασκάλου, υπήρχε η εικόνα του Θεανθρώπου ευλογώντας τους μαθητάς, τι επάθαμε κυρία Υπουργέ; Σας φοβίζει, όπως και τους άρχοντας των Βρυξελλών, μήπως ενοχληθούν τα στίφη των επήλυδων τους οποίους μας απέστειλαν οι αρχιερείς της παγκοσμιοποιήσεως; Εάν τούτον τι συμβαίνει ας επιστρέψουν εκεί απ’ όπου ήλθαν.
Η Ελλάς πιστή εις το τρίπτυχον Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια πρέπει να βαδίση εις τον δρόμον της ανεπηρέαστη από έξωθεν επιρροές ή εσωτερικές πολιτικές σκοπιμότητες  .
Μετά τιμής

Ανδρέας Ντάνος
Αντισμήναρχος ε.α

Δεν υπάρχουν σχόλια