Header Ads

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ φ.1666


Η ισλαμοποίηση της Ελλάδας
ΤΟ "ΣΤΙΓΜΑ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ...


Πριν από τρία χρόνια σαν τέτοια εποχή είχαμε γράψει στη στήλη αυτή 
με τον περίπου ίδιο τίτλο:
«Την ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα στο Ίδρυμα Νιάρχου την παρακολούθησαν πολλές γυναίκες με ισλαμική μαντίλα,οι οποίες άκουσαν με προσοχή τον εκφραστή της παγκοσμιοποιητικής πολιτικής της πολυπολιτισμικότητας.Άραγε ποιον εκπροσωπούσαν οι γυναίκες αυτές στον χώρο;
     Οι εικόνες κάνουν φυσικά τον γύρο του κόσμου, δείχνοντας πως η Ελλάδα διαθέτει μια μεγάλη μουσουλμανική κοινότητα, την οποία, παρεμπιπτόντως, διεκδικεί υπό την κηδεμονία της η Τουρκία. Δυστυχώς η χώρα χαμένη στις «προοδευτικές» κορώνες και την απουσία κεντρικού σχεδιασμού βυθίζεται όλο και περισσότερο στον βούρκο της παγκοσμιοποίησης.
Ήρθε η ώρα η πολιτική των ανοικτών συνόρων να διαφημιστεί μέσω του Ομπάμα σε όλον τον κόσμο, καλώντας ακόμα περισσότερους μουσουλμάνους να εποικίσουν την χώρα. Είναι απορίας άξιον μέχρι πότε οι κρατούντες βουλευτές θα συμπεριφέρονται, ως 5η φάλαγγα έναντι της πατρίδας μας και του όρκου, τον οποίον έδωσαν, έστω και άθεοι μερικοί από αυτούς. Το κακό παράγινε, η Ελλάδα πνέει τα λοίσθια και ποδοπατείται το Σύνταγμα, χωρίς να κάθονται οι ένοχοι στο σκαμνί ή αν αυτό συμβεί καμιά φορά αθωώνονται και δοξάζονται κι από πάνω. Πότε θα δούμε ξαστεριά.
Φτάσαμε στο σημείο να λαμβάνονται συμφωνηθέντα οικονομικά μέτρα, που κάνουν δύσκολη τη ζωή των Ελλήνων, να τηρούν οι Ελληνικές κυβερνήσεις τη συμφωνία και αφού νομοθετηθούν, επανέρχονται τα «τέρατα του Συστήματος» με υστερικές κραυγές και απαιτήσεις ζητώντας και άλλο αίμα από την Ελλάδα. Όλα αυτά χωρίς να διαφαίνεται φως και έξοδος από την κρίση, χωρίς κουβέντα για ελάφρυνση του χρέους.
Και μέσα σε αυτή την μιζέρια και την εθνική ταπείνωση έχουν το απροσμέτρητο θράσος οι Κ. Σημίτης και Γ. Παπανδρέου, να θέλουν να φανούν, ως αθώες περιστερές. Κι αυτό, γιατί γνωρίζουν, πως έχουν πλάτες, που στηρίζουν τα εθνικά εγκλήματά τους. Την άκαιρη είσοδο στην ΟΝΕ και την απαράδεκτη αποδοχή του Μνημονίου παράδοσης της Εθνικής κυριαρχίας και εκποίησης της εθνικής περιουσίας με στόχο την καταστροφή της Ελλάδας. Έτσι θα τη βγάλουν οι ένοχοι;».
Σήμερα μετά από αυτά τα χρόνια,  βεβαιώνεται πλήρως η εθνοπαγίδα του «Συστήματος», εις δόξα των Σωτήρων του Έθνους, που εναλλάσσονται σαν τα πουκάμισα. Κι όμως, θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχαν  ανάμεσά μας, αλλά πίσω από τα σίδερα μίας φυλακής…

Ξεφεύγει η κατάσταση …
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ



Δεν προλαβαίνουμε να μεταδίδουμε, αναφέρεται στο el.gr, τις ειδήσεις που αφορούν επιθέσεις αλλοδαπών κατά Ελλήνων, με την ατμόσφαιρα στα κέντρα μεγάλων πόλεων και όχι μόνο να θυμίζει με «προεόρτια» πολέμου πόλεων.
     Στο νοσοκομείο κατέληξε νεαρός μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πλατεία Εξαρχείων, από σπείρα Αλγερινών, όπως του ανέφερε η Αστυνομία.
Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός «STAR», οι πέντε δράστες κάθονταν στην πλατεία Εξαρχείων και μόλις είδαν τον νεαρό έτρεξαν κατά πάνω του. Άρχισαν να τον χτυπούν με μανία στο κεφάλι για να τον ληστέψουν.
 «Μου λένε το κινητό… Κάνω να φύγω κι εκεί που κάνω να φύγω να τους απωθήσω κάπως, αρχίζουν και με γρονθοκοπούν στο πρόσωπο. Καταλαβαίνω ένα χέρι. Μου αρπάζει το κινητό εκείνη τη στιγμή. Δέχθηκα  περίπου 6 – 7 χτυπήματα κυρίως γροθιές» δήλωσε το θύμα της επίθεσης. 
Ο νεαρός έφευγε από μπαρ της οδού Θεμιστοκλέους και κατευθυνόταν προς την Οδό Στουρνάρη. Ο ξυλοδαρμός έγινε στη Σπύρου Τρικούπη και Στουρνάρη, μπροστά από την πλατεία Εξαρχείων. «Το μόνο που μπόρεσα να καταλάβω ειναι ότι οι δύο μιλούσαν πάρα πολύ καλά ελληνικά. Οι άλλοι σπαστά. Απ’ ότι μου είπανε από την αστυνομία, πρέπει να είναι σπείρα αλγερινών που συχνάζουν πλέον στα Εξάρχεια», είπε το θύμα.
Πολλοί  φιλόνομοι Έλληνες  ζητούν «τάξη και ασφάλεια» και αυτοί αποτελούν την πλειοψηφία του Ελλημικού Κράτους, αν μπορούμε να το ονομάζουμε κατ΄αυτόν τον τρόπο έτσι που το κατάντησαν οι «πρακτορίσκοι» που το «Σύστημα» τους βαπτίζει Ηγέτες.. Ευχόμαστε αυτά να μην αποτελούν στο τέλος τα προεόρτια  μιας παγκόσμιας δικτατορίας…


Δεν υπάρχουν σχόλια