Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ φ. 1666


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ  φ.  1666


 

Κιάτο: Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία (1) περίπτωση κλοπής σε επιχείρηση, που είχε γίνει την 16.05.2019 στο Κιάτο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 17χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

 

Συλλήψεις σε Κόρινθο και Λουτράκι 

με ηρωίνη και χασίς



Συλλήψεις σε Κόρινθο και Λουτράκι με ηρωίνη και χασίς. Αναλυτικά:
  • Συνελήφθη το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 46χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
  • Συνελήφθη, στις 15.10.2019 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και μία συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού), τα οποία κατασχέθηκαν

Δεν έχουν τελειωμό οι συλλήψεις στα Εξαμίλια



Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις στα Εξαμίλια Κορινθίας. Στόχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας είναι να εξαλειφθεί η μάστιγα των ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα:
  • Συνελήφθη, στις 13.10.2019 το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα μεθαδόνης, συνολικού βάρους -81- γραμμάρια, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
  • Συνελήφθη, στις 13.10.2019 το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 43χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου...

Κλοπή στο ξενοδοχείο «ΤΡΙΤΟΝ» στο Κιάτο

Σύμφωνα με πληροφορίες εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία περίπτωση κλοπής στο πρώην ξενοδοχείο «ΤΡΙΤΟΝ», που είχε γίνει στις  16 Μαίου 2019 στο Κιάτο. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 17χρονου αθίγγανου, για κλοπή.
Πηγή:  Κ.Ν

 

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Συνελήφθη 26χρονος 

με κάνναβη και σπρέι πιπεριού …


Αποτέλεσμα εικόνας για Συνελήφθη 26χρονος  με κάνναβη και σπρέι πιπεριού

“Συνελήφθη, την Τρίτη και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 26χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και μία συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού), τα οποία κατασχέθηκαν», αναφέρεται από την αστυνομία.

 

10 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση 

στην Κορινθία...



 «Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 2.10.2019 έως και χθες (Τρίτη) ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.
Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων συνελήφθησαν εξήντα έξι άτομα.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν σε ότι αφορά την Κορινθία:
  • Μία αλλοδαπή στην Κορινθία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
  • Ένας ημεδαπός στην Κορινθία, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
  • Έξι ημεδαποί και ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας…», αναφέρεται μεταξύ άλλων από την αστυνομία...
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνελήφθη 54χρονη 
με λαθραία τσιγάρα και καπνό
“Συνελήφθη, την Τρίτη το βράδυ στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 54χρονη, διότι κατείχε δέκα πακέτα λαθραίων τσιγάρων, δύο  συσκευασίες λαθραίου καπνού και ναρκωτικό δισκίο, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου”, αναφέρεται από την αστυνομία

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μπλεξίματα για υποθέσεις 

κλοπής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης…

 «Συνελήφθη, τη Δευτέρα το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 29χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν Αποφάσεις  του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή και επικίνδυνη σωματική βλάβη», αναφέρεται από την αστυνομία.

Ληστεία σε βενζινάδικο στο Σπαθοβούνι...

Ληστεία σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε βενζινάδικο στο 100ο χλμ της εθνικής οδού στην περιοχή της Κορίνθου στο Σπαθοβούνι.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛ.ΑΣ.   POLICE

Οι πέντε δράστες, που φορούσαν κουκούλες, με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον υπάλληλο του βενζινάδικου, αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, το φόρτωσαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο και κατευθύνονταν προς Αθήνα.
 Έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς και άρχισε η καταδίωξη. Ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο ύψος της Χασιάς και οι ληστές το εγκατέλειψαν και άρχισαν να τρέχουν στο δάσος.
 Συνελήφθη ο ένας από αυτούς, τραυματισμένος και αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίστηκε και το χρηματοκιβώτιο, το οποίο οι δράστες δεν είχαν προλάβει να ανοίξουν.
 Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αναζητώνται οι άλλοι τέσσερις συνεργοί του. Φαίνεται ότι η αστυνομία της Δυτικής Αττικής, βρίσκεται στα ίχνη μιας από τις σπείρες που αφαιρούν χρηματοκιβώτια.
 Loutraki365

Δεν υπάρχουν σχόλια