Header Ads

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ Φ. 1662…

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ
ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ

Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ έδωσε το Μήνυμά του: «Όλες οι χώρες να ενστερνιστούν τον Πατριωτισμό και να απορρίψουν την Παγκοσμιοποίηση, λέγοντας πως οι σοφοί Ηγέτες βάζουν πρώτα τον Λαό και την χώρα τους» Έδωσε απάντηση και στους υπέρμαχους των ανοιχτών συνόρων, οι οποίοι κρύβονται πίσω από τη ρητορική της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, με κακόβουλες και σκληρές, ενώ δεν δίνει σημασία στην πολυδιαφημισμένη»Κλιματική Αλλαγή» που προβάλλεται, ως «μπαμπούλας» , που τη λύση θα μας δώσει «ο από μηχανής  Θεός» …
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ…



Σεπτέμβριος 24, 2019:    Από χθες βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη σύνοδος του ΟΗΕ για το κλίμα γράφει σςε εκτενές ρεπορτάζ ο Νεκτάριος Αρχοντίου στο el.gr :
Εκεί, βρέθηκε ακόμα και η 16χρονη ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ, όπου πραγματοποίησε μάλιστα και την εναρκτήρια ομιλία της συνόδου, η οποία κάνει από χθες, το γύρο του διαδικτύου, αλλά και των ΜΜΕ.
Σήμερα, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ειρωνεύτηκε τη νεαρή ακτιβίστρια, δημοσιεύοντας στο αγαπημένο του twitter, ότι «έχει τον «αέρα ενός πολύ ευτυχισμένου νέου κοριτσιού, που προσβλέπει σε ένα λαμπρό και θαυμάσιο μέλλον. Τόσο ωραία να τη βλέπεις».
Να θυμίσουμε πως ο Ντόναλντ Τραμπ, στηρίζεται από την Εθνική Δεξιά (Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια) που αντιμάχεται τη Νέα Τάξη (αριστερά, παγκοσμιοποίηση, ΟΗΕ κτλ), έτσι, δεν δίνει καμία σημασία στο «μεγάλο» πρόβλημα της Κλιματικής Αλλαγής, ενώ έχει αποσύρει τη χώρα του από τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα.
Το εν λόγω τουίτ δημοσιεύτηκε πάνω από ένα βίντεο της ομιλίας της Γκρέτα Τούνμπεργκ στην οποία λέει: «ο κόσμος υποφέρει, πεθαίνει. Ολόκληρα οικοσυστήματα καταρρέουν, βρισκόμαστε στις αρχές ενός μαζικού αφανισμού κι εσείς για το μόνο που μιλάτε είναι για τα χρήματα, για παραμύθια μας αέναης οικονομικής ανάπτυξης; Πώς τολμάτε;».
Ο Τραμπ φαίνεται πως γράφοντας το αυτό, εξόργισε αρκετούς χρήστες του διαδικτύου προκαλώντας τον αριθμό-ρεκόρ των 16.000 απαντήσεων μέσα σε τρεις ώρες.
Αν και πολλές εξ αυτών ήταν εναντίον του Αμερικανού προέδρου, δεν έλειπαν και εκείνες που τον στήριζαν. Κάποιος έγραψε πως «ο Ντόναλντ Τραμπ επιτίθεται σε μια αθώα νεαρή γυναίκα, είναι εντελώς αποκρουστικό», ενώ άλλοι τάχθηκαν υπερ του Τραμπ, κατηγορώντας τη νεαρή ακτιβίστρια, ότι έχει υποστεί «πλύση εγκεφάλου».
Πριν λίγες ώρες και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η σύνοδος για το Κλίμα, ο δισεκατομμυριούχος, «μετέφερε» από το βήμα του ΟΗΕ, ένα ξεκάθαρο μήνυμα, της Εθνικής Δεξιάς, δηλαδή του κέντρου εξουσίας που τον στηρίζει.
Στο εν λόγω μήνυμα, κάλεσε όλες τις χώρες να ενστερνιστούν τον πατριωτισμό και να απορρίψουν την παγκοσμιοποίηση, λέγοντας ότι οι σοφοί ηγέτες βάζουν πρώτα τον λαό και τη χώρα τους.
«Ο ελεύθερος κόσμος πρέπει να ενστερνιστεί τα εθνικά του θεμέλια. Δεν πρέπει να προσπαθεί να τα διαγράψει ή να τα αντικαταστήσει», δήλωσε στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. «Το μέλλον δεν ανήκει στους υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης, το μέλλον ανήκει στους πατριώτες», τόνισε ο Τραμπ, κάνοντας πολλούς να απορούν με το περιεχόμενο του μηνύματος, αλλά και με την χρονική συγκυρία που επέλεξε να το στείλει.
Με λίγα λόγια, είπε, πως το μέλλον δεν ανήκει στη Νέα Τάξη, αλλά στην Εθνική Δεξιά. Στο σημείο αυτό σας θυμίζουμε, πως δεν μας συμφέρει το κυριαρχήσει πλήρως, ούτε η Νέα Τάξη, ούτε η Εθνική Δεξιά, αλλά αντίθετα μας συμφέρει να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ των δυο αυτών κέντρων εξουσίας. Όσες φορές έχει επικρατήσει κάποιο εκ των δυο, οι συνέπειες ήταν εφιαλτικές.
Φαίνεται, πως είτε το θέλουν είτε όχι, όλοι στο τέλος θα αποδεχτούν την αλήθεια της ύπαρξης των δυο αντιμαχόμενων πόλων, που έκανε γνωστή ο Δημοσθένης Λιακόπουλος.

Το Μηνυμα του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ
Σεπτέμβριος 24, 2019:   Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα όλες τις χώρες του κόσμου να εντείνουν τον οικονομικό κλοιό στην οικονομία του Ιράν, λέγοντας πως καμία χώρα δεν πρέπει να υποστηρίξει τη «λαχτάρα για αίμα» του Ιράν.  «Όλα τα έθνη έχουν καθήκον να δράσουν», δήλωσε ο Τραμπ στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. «Καμία υπεύθυνη κυβέρνηση δεν πρέπει να επιδοτεί τη λαχτάρα για αίμα του Ιράν. Όσο η απειλητική συμπεριφορά του Ιράν συνεχίζεται, οι κυρώσεις δεν θα αρθούν. Θα ενισχυθούν».
Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ακόμη ότι οι πολιτικές που προωθούν αυτοί που χαρακτήρισε ως «ακτιβιστές των ανοικτών συνόρων» πλήττουν ακριβώς εκείνους τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι σκοπεύουν να βοηθήσουν, αποκαλώντας την παράτυπη μετανάστευση μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις.
«Σήμερα έχω ένα μήνυμα για εκείνους τους ακτιβιστές των ανοικτών συνόρων που κρύβονται πίσω από τη ρητορική της κοινωνικής δικαιοσύνης: οι πολιτικές σας δεν είναι δίκαιες. Οι πολιτικές σας είναι σκληρές και κακόβουλες», είπε ο Τραμπ στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.
«Ενθαρρύνετε εγκληματικές οργανώσεις που εκμεταλλεύονται αθώους άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Βάζετε τη δική σας αίσθηση της αρετής πάνω από τη ζωή, την ευημερία και την ανθρώπινη αξι

Δεν υπάρχουν σχόλια