Header Ads

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ φ. 1662


 ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
Το νέο Δήμαρχο Κορινθίων επισκέφτηκε 
ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας


Τον νέο δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλειο Νανόπουλο, επισκέφτηκε στο γραφείο του ο κ. Παναγιώτης Πιτσάκης και τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019.
Ήταν μία εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση που αναμένεται στο μέλλον να αποδώσει πολύ σημαντικά πράγματα.
Ο κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, εξέθεσε στον δήμαρχο της πρωτεύουσας του νομού τις αγωνίες και τις ελπίδες των εμπόρων και επιχειρηματιών της Κορινθίας και ζήτησε την αγαστή συνεργασία των δύο θεσμικών φορέων τα επόμενα χρόνια.
Από την πλευρά του ο κ. Νανόπουλος που υπήρξε για δύο συνεχείς τετραετίες πρόεδρος του Επιμελητηρίου και γνωρίζει εξαιρετικά τα επιχειρηματικά προβλήματα, με σαφήνεια  ξεδίπλωσε το σχέδιο ανάπτυξης του δήμου Κορινθίων και την πρόθεση του να συνεργαστεί με το Επιμελητήριο σε καινοτόμες δράσεις που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, θα φέρουν επενδύσεις και θα αναζωογονήσουν την επιχειρηματικότητα στην Κόρινθο και τα χωριά της.
Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και δημιουργήθηκαν βάσιμες ελπίδες για κοινές δράσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν ευκαιρίες αλλά και θα τονώσουν την τοπική αγορά.
Η διοίκηση  του Επιμελητηρίου Κορινθίας θα συνεχίσει τις συναντήσεις της με τους δημάρχους όλης της Κορινθίας στα πλαίσια της στρατηγικής που έχει χαράξει ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Πιτσάκης για την συγκρότηση του Κορινθιακού σχεδίου ανάπτυξης.
Η Κορινθία χρειάζεται το δικό της όνειρο για να προχωρήσει μπροστά και ο καθ’ ύλην αρμόδιος φορέας το Επιμελητήριο κινείται με γρήγορους ρυθμούς σε αυτή την κατεύθυνση..!

Δήμος ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ:
Επισήμανση στην αναγκαιότητα  
αντιπλημμυρικών έργων στο Δήμο…


Ο Δήμος  Βέλου Βόχας ανακοίνωσε τα εξής: «Με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γεώργιο Καραγιάννη συναντήθηκε χθες Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον Δήμο Βέλου Βόχας και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αναγκαιότητα τωνναντιπλημμυρικών έργων του Δήμου. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνέχεια συναντήσεων για τον περαιτέρω σχεδιασμό όλων των ενεργειών που θα λάβουν μέρος».

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
Κορυφαίοι Ρώσοι κολυμβητές επέλεξαν το Λουτράκι 
για προετοιμασία…



Πηγή:  nemeapress)  25 Σεπτεμβρίου 2019
Διακεκριμένοι αθλητές και προπονητές κολύμβησης από την Εθνική ομάδα της Ρωσίας επέλεξαν τις σύγχρονες κολυμβητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για την αγωνιστική τους προετοιμασία και τα ξενοδοχεία της περιοχής για τη διαμονή τους.  Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου φιλοξένησε τις προπονήσεις των αθλητών, ενώ ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, σε επίσκεψή του στο Κολυμβητήριο, είχε την τιμή να συγχαρεί τους αθλητές για τις εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίσεις τους. Τον Δήμαρχο συνόδευσαν οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου και Αναστάσιος Σακελλαρίου, καθώς και οι επιχειρηματίες κ.κ. Σπύρος Καραβούλης και Elena Vihodet.
Ακολουθούν τα στοιχεία των αθλητών:
Adult Αthletes
1 PRIGODA KIRILL World champion and record holder (25m) 2018
2 KAMENEVA MARIIA 2018 European Champion
3 TEMNIKOVA MARIIA Champion of Russia, winner of the World Cup
4 PAKHOMENKO PAVEL European Champion
5 TATARENKO PAVEL Prizewinner of the Russian Championship 2019
6 KOCHERGIN ALEKSANDR Trainer, Ph.D., head of an integrated research group
Junior Athletes
7 SATTAROBA YANNA Winner of the European Olympic Festival 2017
8 ZAITSEV DANIIL Winner of the European Championship (juniors) 2018
9 NOVOZHILOVA VITA Honored Trainer of the Russian Federation

Παγκόσμια Βράβευση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών 
Δημητρίου Καμπόσου


24 Σεπτεμβρίου 2019
Στις Κάννες θα μεταβεί ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος  στις  4 Οκτωβρίου 2019, όπου και θα παραλάβει το βραβείο ExcellenceinCityManagement (ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ) και CityManageroftheYear (Manager της Χρονιάς) στην διοργάνωση του GlobalClubofLeadersμη κερδοσκοπικού οργανισμού  ο οποίος έχει άμεση συνεργασία με τον ΟΗΕ.
Όπως αναφέρεται και στην επιστολή την οποία έλαβε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος , το GlobalClubofLeaders (Παγκόσμιο κλαμπ Ηγετών) υποστηρίζει παγκοσμίως πόλεις και περιοχές πολλά υποσχόμενες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών επιλέχθηκε ως ένας από τους  υποψήφιους Δήμους  να βραβευθεί για την δυναμική του πρόοδο, την ανάπτυξη των επενδύσεων, την τουριστική προοπτική και την ελκυστική του  εικόνα.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί βίντεο 7 λεπτών όπου θα προβληθούν εικόνες από τις ομορφιές του Δήμου μας και την ιστορία του τόπου. Με τη συμμετοχή του ο Δήμος Άργους Μυκηνών , έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει  την Πιστοποίηση (Άδεια) να χρησιμοποιεί  το brand του βραβείου για δημόσιες σχέσεις και γενικά για marketing. Μπορεί να χρησιμοποιεί το logo και την εικόνα του βραβείου και γενικά να κάνει χρήση των διαπιστεύσεων, κάτι που θα ενισχύσει την εικόνα του σε υπάρχοντες και μελλοντικούς επενδυτές, παρέχοντάς τους επιπλέον εγγυήσεις για το κύρος του.


Δεν υπάρχουν σχόλια