Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του φ. 1662

Με το Θάρρος της γνώμης


Και οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ γιατί υπάρχουν;

     Θέατρο του παραλόγου παίζεται αυτές τις ημέρες με αυτά που συμβαίνουν στο Κέντρο Κράτησης Ανοικτής Δομής, που δημιουργήθηκε σε χρόνο ρεκόρ για τη μετεγκατάσταση των Λαθρομεταναστών, που μας έρχονται κατά χιλιάδες από την απέναντι Τουρκία. Στο μεσοδιάστημα παράδοσης και παραλαβής της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία η Τουρκία εκμεταλλεύτηκε κατά πάγια τακτική της τη χρονική συγκυρία και άνοιξε τους κρουνούς της μεταναστευτικής ροής κατάληψης της Ελλάδας από κάθε λογίς και χρώματος μουσουλμάνους. 
     Άρχισε η Ειρηνική Άλωση της χώρας και δεν λέγει να σταματήσει. Τα νησιά του Αιγαίου ασφυκτιούν από την εισβολή των μυρίων.
     Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παραλαμβάνοντας μίαν άλλη χειρότερη κατάσταση επί του προκειμένου θέματος από ό,τι παρέδωσε, βρήκε τον εύκολο, αλλά ακατανόητο για τον κοινό Έλληνα υπήκοο, που άλλα περίμενε και άλλα βλέπει να υλοποιούνται. Αντί να εκδιώξει τις παντός είδους Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που έχουν στήσει τη «Μηχανή Αφελληνισμού» στα Αιγαιοπελαγήτικα νησιά Κκαι στο Έβρο σε πλήρη συνεργασία με τις απέναντι ορδές των Γραφείων προώθησης Λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, τους υποδέχεται και τους διαμοιράζει σε όλα τα σημεία της Ελληνικής Επικράτειας ακόμα και στη Θράκη, αλλά και στην ευάισθητη πλεόν Μακεδονία..
     Εμείς οι Κορίνθιοι ζήσαμε αυτές τις τελευταίες είκοσι ημέρες την εξωφρενική κατάσταση που μας επιβάλλουν ξένα κέντρα αποφάσεων με τη συνεργασία του πολιτικού κόσμου. Δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα να καταπατούνται οι νόμοι «περί παράνομης εισόδου στην χώρα αλλοδαπών», να καταστρέφονται πάγιες δομές του Στρατοπέδου Κορίνθου, να στήνονται συρματοπλέγματα, να στήνονται σκηνές, να μας φέρνουν μέσα στην πόλη πάνω από 600 ανθρώπινες ζωές, πλέον των ΄ξδξ υπαρχόντων, οι δεύτεροι χωρίς φύλαξη παρά τις διαβεβαιώσεις δίπλα από τα σπίτια μας και … μα τω Θεώ για το μυαλό που κουβαλάνε.             Τους ταϊζουν, τους ποτίζουν δωρεάν και τους αφήνουν ελεύθερους να εξέρχονται στην πόλη της Κορίνθου, χωρίς κανέναν έλεγχο επιστροφής ή σκασιαρχείου, ελπίζοντας στην κοινωνική ένταξη και την ανοχή των πολιτών, οι οποίοι έχουν χάσει τη ζωτικότητά τους αφού τα ιπτάμενα Chemtrails - αεροσκάφη αεροψεκασμών μας ραντίζουν περιοδικά όπως αυτές τις ημέρες με χημικά κατευνασμού.
     ΟΙ τοπικές Αρχές; Καλά είναι και μας χαιρετούν. Είναι πλέον φανερό ότι μας παίζεται ένα μακάβριο παιχνίδι καλά στημένο και οι καθ΄ ύλη αρμόδιοι τοπικοί φορείς που θα έπρεπε να ξεσηκώνουν τον κόσμο σε νόμιμη αντίδραση δεν κάνουν αυτό που πράττουν όταν πρόκειται για συμμετοχή σε κάποια απεργία, όπως η Πανελλαδική προχθεσινή κατά της Κυβέρνησης. Το χειρότερο όλων είναι πως συνηθίζουν οι πάντες με τη σύμπραξη των ΜΜΕ και της ¨Ανθελληνικής Σύγχρονης 5ης Φάλαγγας ¨να δέχονται την κατάλυση του Κράτους, το διαφαινόμενο Αφελληνισμό και να μην αντιδρούν…  
Και οι σκεπτόμενοι πολίτες αναρωτιούνται: ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ γιατί υπάρχουν;
Ο «Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια