Header Ads

MIKRI LIGA Γ΄ΕΘΝΙ(ΚΗ


ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 -Γ.Σ . ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1-2

     Ακόμα ένα προβληματικό φιλικό αγωνιστικό αποτέλεσμα είχε να αντιμετωπίσει ο Α.Σ. Κόρινθος 06 και μάλιστα εντός έδρας. Ζητείται επειγόντως χημεία και μοντάρισμα της ομάδας μας, όπως έδειξε και στο φιλικό με την πανέτοιμη Κηφισιά, η οποία μετέχει στον πέμπτο όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει στα χέρια του αξιόλογο ρόστερ από το οποίο μέσα από αυτά τα φιλικά αναγνωριστικά παιχνίδια, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, καλείται να βγάλει την ομάδα βασική σύνθεση στα επόμενα δύο φιλικά πανέτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Υπάρχει ελπίδα.

     Ο φιλιός αγώνας άρχισε με..ένα ημίχρονο καθυστέρηση επειδή η ομάδα των Αθηνών δεν είχε φέρει την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών της. Μετά από αγώνα δρόμου στις 18.15 αντί 17.30΄ ο διαιτητής Δ. Μπεκιάρης  (Μπουρτζοβίτης -Μοντζέλης Δ.) σφύριξε την έναρξη.. Σε ερώτηση μας προς τους ανθρώπους της φιλοξενούμενης ομάδας γιατί δεν είχαν φέρει την κατάσταση υγείας όπως ορίζει ο κανονισμός, μας απάντησαν ότι στα πέντε φιλικά, που έχουν δώσει μέχρι τώρα δεν τους ζητήθηκε από τους διαιτητές  ...
     Στο σκορ προηγήθηκε η Κόρινθος 06 με κοντινή προβολή του Χουσελά μετά από παληκαρίσια ατομική προσπάθεια του Παλιάτσιου στο 22'. Η ισοφάριση ήλθε στο 35' με πέναλτι του ΄Εσλερ όταν οι αμυντικοί των γηπεδούχων ανέτρεψαν τον Παυλάκη μέσα στην περιοχή, ενώ θα μπορούσαν να διώξουν τη μπάλα μακριά. Η ανατροπή στο σκορ ήλθε στο 49' όταν ο Ρέστης με κεραυνό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Αθανασόπουλου γράφοντας το τελικό 1-2.
     Πολύ καλύτερη η ομάδα του Πάνου Τζαναβαρα. Στάθηκε σε όλο το Β' ημίχρονο με ομαδικά καλούς χειρισμούς της μπάλας,  καλές ευκαιρίες που δεν αξιοποιήθηκαν, αλλά και την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγο πριν τη λήξη με την καρφωτή κεφαλιά του Μαγγίνα  σε κενό τέρμα με  την μπάλα να φεύγει ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μιχελή.
Συμπερασματικά η ομάδα μας με καινούργιο έμψυχο υλικό σε σχέση με πέρσι, αναμένεται  να μονταριστεί (χθες)  από τον προπονητή Π. Τζαναβαρα, να ανεβάσει λίγο την ομαδικότητα και την αποτελεσματικότητα, αλλά και το αντίστοιχο περσινό πνεύμα ομάδας που βοήθησε σε άλλο αγωνιστικό επίπεδο συνθηκών στην πίστη των παικτών στους εαυτούς τους και την νίκη θα κάνει αξιόλογη πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Eθνικής. 
ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Αθανασόπουλος, Κωστόπουλος, Φίλης, Βατουσιάδης, Ντερτιλής, Κουϊνέλης, Χουσελάς, Τσιριγώτης, Παλιάτσιος, Γκουριώτης, Γεωργίου. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Δημητρίου, Μεγαλοοικονόμου,Μαγγίνας, Καντιλιεράκης, Σπέϊσι, Παπανικολάου, Βαρδάκας. (Δεν έπαιξαν οι τραυματίες Ράπτης, Κατσούκης και ο Τσατσόπουλος ).   Γ.Σ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ :Μιχελής, Βλάχος, ΄Εσλερ, Τεγούσης, Χριστόφιλεας, Κωνσταντίνου, Ρέστης, Τάσκα, Δρόσης, Γκούμας, Παυλάκης. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Ντάμπος, Γεωργόπουλος, Τζέλι, Μπαλασούκας κ. α.    
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

Φιλικός αγώνας

ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ –ΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 0-0

   Μια πολύ καλή πρόβα τζενεράλε για τις δύο ομάδες εν όψει των επισήων υποχρεώσεών τους, με λευκή ισοπαλία του Δημοτικού Σταδίου Κορινθου έφεραν ΚΟΡΙΝΘΟΣ -ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 0-0.  Συγκεκριμένα ο ΑΣ Κορινθος 06 παίζει την Κυριακή 15 του μήνα και ώρα 16.30 στο Χιλιομόδι με τον τοπικό Ατρόμητο για την Α' φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Κορινθίας, ενώ η ομάδα της δυτικής Αττικής εκτός έδρας με την Ελασσόνα για την Γ' φάση του κυπέλλου Ελλάδας.
   Οι προπονητές των δύο ομάδων έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Παναγιώτης Τζαναβαρας είδε από τους παίκτες του πάθος, αυτοματισμούς και καλή κυκλοφορία της μπάλας και στο Α' ημίχρονο που έπαιξε η θεωρητικά βασική εντεκάδα, αλλά και στο Β' ημίχρονο όπου άλλαξε την 11αδα κατά 9/11. Παιγνίδι κέντρου με λίγες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες με κλασικές για τη φιλοξενούμενη ομάδα στο 13' όταν το δυνατό σουτ του Μαυρίδη απέκρουσε καταπληκτικά ο Αθανασόπουλος και για την Κόρινθο 06 στο 53' όταν το διαγώνιο δυνατό σουτ του Κατσούκη "εγλυψε" το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Γκίνη.
   Ο αγώνας όπως είναι γνωστό είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο σωματείο γονέων με παιδιά με αυτισμό. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική παρά την ζέστη, ενώ θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη. Με επίσημη ανακοίνωση η Κορινθος 06 ευχαρίστησε την ομάδα του Ασπροπύργου, τους διαιτητές Κωνσταντόπουλο-Τριαντάφυλλο & Σιάνο, που διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς τον αγώνα, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν ηθικά και υλικά στην εκδήλωση αυτή. 
Α.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Αθανασόπουλος, Μαγγίνας, Φίλης, Ντερτιλής, Βατουσιάδης, Δημητρίου, Χουσελάς, Τσιριγώτης, Παλιάτσιος, Ράπτης, Μπουρούς. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ : Βαρδάκας, Καντιλιεράκης, Γεωργίου, Μάνος, Παπανικολάου, Κουινέλης, Κατσούκης, Γκουριώτης Α. Κωστοπουλος.   
Α.Σ. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ :Γκίνης, Τάμπας, Σταγάκης, Ζώνας, Λογοθέτης, Ζαχαρός, Κόκκορης, Οικονομόπουλος, Μαυρίδης, Βασιλείου. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Λούκας, Καμπούρης, Νικολάου, Κωνσταντινίδης, Παναγόπουλος, Κωστάρας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια