Header Ads

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΌΛΕΪ


Ήττα για την Εθνική βόλεϊ από τους Πορτογάλους


Η Ελλάδα προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Πορταγλία η οποία επικράτησε με 3-1 σετ της Εθνικής μας και την έβαλε σε μπελάδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωβόλεϊ.
Για ενάμιση σετ η Εθνική ομάδα ήταν σε τροχιά πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες του Ευρωβόλεϊ, ωστόσο η Πορτογαλία κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα και επικρατώντας με 3-1 να έχει πλέον αυτή το πάνω χέρι, αν και όλα θα κριθούν στο αυριανό ματς Πορτογαλία-Ρουμανία.
Με την ελληνική ομάδα να έχει πάρει το πρώτο σετ και να προηγείται με 9-3 στις αρχές του δεύτερου όλα κυλούσαν ιδανικά, αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Οι αλλαγές της Πορτογαλίας, ο περιορισμός των λαθών από τους αντιπάλους μας έφεραν την αλλαγή σκηνικού, με τους Πορτογάλους να ισοφαρίζουν σε 1-1, να παίρνουν το κομβικό τρίτο σετ με 25-23 και στη συνέχεια να επικρατούν εύκολα.
Ευχαριστημένος για την προσπάθεια των παικτών του συνολικά στη διοργάνωση εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος παρά την ήττα από την Πορτογαλία. Ο συμπολίτης μας Δημήτρης Ανδρεόπουλος είχε δηλώσει πριν τον αγώνα : «Ακόμα και να μην προκριθούμε, βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια