Header Ads

ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΕΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ


Νέο Διοικητικό Συμβούλιο
της Ένωσης Κορινθίων της Αθήνας



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά τις εκλογές της19ης Ιουνίου 2019 προέκυψε το νέο ΔΣ της «ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ» με την εξής σύνθεση:
Πρόεδρος: Αικ. Ταράση
Α' Αντιπρόεδρος: Σωτηρία (Ρούλα)  Οικονόμου
Β' Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μπούλιας
Γεν. Γραμματέας: Κανελλιώ (Νέλλη) Σακελλαριάδου
Ειδικός Γραμματέας: Ευάγγελος Χρυσίνης
Ταμίας: Ασημίνα Οικονόμου
Μέλη: Αναστάσιος Καλπαξής 
       Αθανάσιος Οικονόμου
       Αναστάσιος Μαυραγάνης 
Αν. Μέλη: 
Σωκράτης Λαμπρόπουλος 
Φώτιος Λαμπρόπουλος 
Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η ΕΝΩΣΗ μας στοχεύει στη γνωριμία με τις ομορφιές και τον πολιτισμό της ιδιαίτερης πατρίδας μας,  της Κορινθίας, της πόλης που ζούμε, της Αθήνας, και της πατρίδας μας γενικότερα.Για το σκοπό αυτό έχουμε προγραμματίσει σειρά ξεναγήσεων,  επισκέψεων και εκδρομών στις οποίες σας καλούμε να συμμετάσχετε.Επιπλέον θα συνεχίσουμε τη διοργάνωση εκδηλώσεων με διακεκριμένους ομιλητές σε θέματα κοινωνικά, ιατρικά, εκπαιδευτικά κλπ.
Όμως για την επίτευξη των στόχων μας χρειαζόμαστε νέακαι ενεργά Μέλη, γιατί δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των Μελών μας φθίνει.
Καλούμε λοιπόν όλους τους Κορινθίους να αγκαλιάσουν την ΕΝΩΣΗ μας και όλοι μαζί να λάβουμε μέρος σε ευχάριστες και εποικοδομητικές εκδηλώσεις!
Τηλ επικοινωνίας:
Κατερίνα Ταράση 6945385192, 2106015973).
Μίνα Οικονόμου (6936888663, 2108022932)
Εκ μέρους του ΔΣ
Η Πρόεδρος

Αικατερίνη Ταράση

Σ.Σ. Ο απελθών Πρόεδρος της Ένωσης Κορινθίων της Αθήνας, Αναστάσιος Μαυραγάνης, καθηγητής του ΕΜΠ Αθηνών, δίδοντας τη σκυτάλη σε νέους ανθρώπους, παρέμεινε, ως απλό μέλος, στο Δ΄Σ δίνοντας το παράδειγμα της εθελοντικής προσφοράς προς την Ένωση και τη γενέτειρα Κορινθία.
Συγχαρητήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια