Header Ads

Τα Στοιχήματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας


Τέταρτο φαβορί η Εθνική Μπάσκετ


Γνωστή στοιχηματική ιστοσελίδα του εξωτερικού δίνει την Ελλάδα τέταρτο φαβορί για κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.
05/08/2019
Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Κίνα πλησιάζει, καθώς έχει μείνει λιγότερο από ένας μήνας για το τζάμπολ (31/8). Εκτός από το αγωνιστικό ενδιαφέρον υπάρχει και το στοιχηματικό, καθώς ήδη κάποιες εταιρείες έχουν αρχίσει και βγάζουν αποδόσεις. Μία γνωστή στοιχηματική εταιρεία στο εξωτερικό, δίνει την Εθνική μας τέταρτο φαβορί για να κατακτήσει τη διοργάνωση, με πιθανότητες 20/1. Στην πρώτη τετράδα βρίσκονται ΗΠΑ, Σερβία, Ισπανία και Ελλάδα.
Δείτε την πρώτη δεκάδα:

Odds to win the FIBA World Cup per @betonline_ag:
USA - 1/3 (opened 1/6)
Serbia - 7/2 (opened 12/1)
Spain - 16/1
Greece - 20/1
Canada/France - 33/1
Australia - 40/1
Lithuania - 50/1
Argentina - 80/1
Italy/Russia - 100/1
Brazil/Germany/Turkey - 150/1


Χέντο Τούρκογλου: «Ντροπή FIBA, 
οι διαιτητές μας έκλεψαν το χρυσό»

Πυρ και μανία με τους διαιτητές ήταν ο Τούρκογλου μετά τον τελικό του Eurobasket, με τον ισχυρό άνδρα της τουρκικής ομοσπονδίας να τονίζει ότι είναι ντροπή για το μπάσκετ όσα συνέβησαν στον Βόλο.
Πηγή:  TO10.GR    04/08/2019
Εξαλλος ήταν ο Χέντο Τούρκογλου μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Eurobasket ανάμεσα στην Τουρκία και την Ισπανία, με τον πρόεδρο της τουρκικής ομοσπονδίας να κατηγορεί τους διαιτητές ότι έκλεψαν το χρυσό μετάλλιο από την ομάδα του.
Ο άλλοτε παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ και νυν αφεντικό της ομοσπονδίας της γειτονικής χώρας, με ανάρτησή του στα social media εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά της FIBA, τονίζοντας ότι όσα συνέβησαν στον Βόλο είναι ντροπή για το μπάσκετ.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι ντροπή FIBA, αληθινή ντροπή, οι διαιτητές έκλεψαν το χρυσό μετάλλιο από την ομάδα μου! Είναι ασυγχώρητο και εξευτελιστικό αυτό που συμβαίνει με τη διαιτησία».


Δεν υπάρχουν σχόλια