Header Ads

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ



Ενδιαφέρουσα Συνάντηση 
Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου 
με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κορινθίων
Βασίλη Νανόπουλο



Πραγματοποιήθηκε στις 27/6/2019 συνάντηση του Δ.σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο. Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν  τα  προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι Κορίνθιοι αλλά και οι έμποροι , όπως το θέμα της καθαριότητας των πεζοδρόμων και συνολικά της πόλης , η ενίσχυση της αστυνόμευσης και η αξιοποίηση όλων των ανεκμετάλλευτων υποδομών, όπως η Δημοτική Αγορά Κορίνθου, με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη της πόλης, αλλά και η κατασκευή νέων υποδομών.
Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα του προγράμματος Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου, που εγκρίθηκε και θα υλοποιηθεί από  τον Δήμο Κορινθίων (Δικαιούχος) και τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου (Συνδικαιούχος) ,καθώς και όλες οι ενέργειες και οι απαραίτητες διαβουλεύσεις  που θα πρέπει να γίνουν για την  υλοποίησή του, ώστε να συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της αγοράς και του κέντρου της πόλης. Ακόμη όσον αφορά την περιοχή παρέμβασης που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα, αναφέρθηκε ότι θα ενταχθούν και οι υπόλοιποι πεζόδρομοι-οδοί με την συμβολή του Δήμου Κορινθίων ,ώστε  όλα τα καταστήματα να ανήκουν στο Open Mall .
Τέλος, τόσο  η Διοίκηση του Ε.Σ.Κορίνθου όσο και ο νέος Δήμαρχος Κορινθίων ανέφεραν ότι θα κάνουν τα μέγιστα, ούτως ώστε μέσα από την κοινή τους συνεργασία να γίνει η Κόρινθος πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες.
ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Β.ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ                               Α.ΚΑΪΛΑΝΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια