Header Ads

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


Βουλευτής Χρίστος Δήμας: «Ασφάλεια και Οικονομίαοι προτεραιότητες της ΝΔ»


    Σε όλες του τις ομιλίες ο βουλευτής Χρίστος Δήμας τονίζει ότι προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας, εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, είναι τρεις. Τα θέματα ασφάλειας, η ανάκαμψη της Οικονομίας και η σωστή διαχείριση των εθνικών ζητημάτων.

  Όσον αφορά τα ζητήματα ασφάλειας, στις ομιλίες του σε χωριά του Δήμου Σικυωνίων, ο Χρίστος Δήμας τόνισε: «Είναι πολλά τα παράπονα για την έλλειψη αστυνόμευσης και τις κλοπές σε σπίτια και χωράφια. Προσπάθησα επανειλημμένα να ενεργοποιήσω τους αρμόδιους Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ με Ερωτήσεις και Αναφορές στη Βουλή, ζητώντας περισσότερο προσωπικό και μέσα για την Κορινθία. Τα αποτελέσματα τα γνωρίζετε, δυστυχώς. Τα τελευταία 4 χρόνια, τα στατιστικά της Ελληνικής Αστυνομίας δείχνουν αύξηση στους βασικούς δείκτες εγκληματικότητας. Αυτή η τάση, πρέπει να αντιστραφεί και απαιτείται σωστός σχεδιασμός, αλλά και ενίσχυση της Αστυνομίας με προσωπικό και μέσα, ιδιαίτερα στην επαρχία».

    Για το θέμα της Οικονομίας, μετά από την επίσκεψή του στη λαϊκή αγορά του Ξυλοκάστρου, ο Χρίστος Δήμας ανέφερε: «Στη Λαϊκή Αγορά παντού η ίδια αγανάκτηση για το συνεχώς μειούμενο οικογενειακό εισόδημα και την υπερφορολόγηση. Επανέλαβα τις δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για φοροελαφρύνσεις, προκειμένου να μπορέσει να πάρει ανάσα η μεσαία τάξη, που τα τελευταία χρόνια γονάτισε από την πολιτική της Κυβέρνησης».
    Ο Χρίστος Δήμας σε όλες του τις ομιλίες τονίζει επίσης την ανάγκη στήριξης του αγροτικού εισοδήματος μέσα από τη στοχευμένη μείωση των φορολογικών βαρών, ώστε να μένουν περισσότερα χρήματα στην τσέπη των αγροτών και των παραγωγών.
Όσο για τα εθνικά θέματα ο κ. Δήμας σημειώνει: «Σ' αυτά τα ζητήματα δεν υπάρχουν κομματικές ταμπέλες. Χρειαζόμαστε περισσότερη συνεργασία και εθνική συναίνεση».
. 
Πλήθος κόσμου στις περιοδείες του Χρίστου Δήμα

    Ο νυν βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρίστος Δήμας συνεχίζει τις επισκέψεις του σε όλα τα χωριά της Κορινθίας. Η ανταπόκριση των ανθρώπων σε πόλεις και χωριά είναι μεγάλη και πλήθος κόσμου πηγαίνει για να συναντήσει, να ακούσει και να συζητήσει με τον Χρίστο Δήμα.    Ήδη ο κ. Δήμας έχει κάνει συναντήσεις στο Χαλκί, στο Σουληνάρι, στο Βοχαϊκό, στο Ζευγολατιό, στο Μποζικά, στην Τιτάνη, στη Γονούσα, στο Παραδείσι, στο Κρυονέρι, στη Ζάχολη, στον Πύργο και στα Ροζενά.    Επίσης έχει επισκεφθεί όλα τα χωριά του Φενεού. Στο Μάτι, στη Μοσιά, στο Μεσινό, στο Πανόραμα, στη Σιβύστρα, στο Στενό, στα Καλύβια και στην Γκούρα συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που τους απασχολούν. «Αν αφήσουμε τα χωράφια μας, τα χωριά θα ερημώσουν τελείως» εξέφραζαν την αγωνία τους οι κάτοικοι όλων αυτών των χωριών. Ο Χρίστος Δήμας ανέλυσε το τι σκοπεύει να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την υπερφορολόγηση και την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα.
Το Λέχαιο, το Περιγιάλι, ο Άσσος, ο Κόρφος, το Αγγελόκαστρο, το Σοφικό, το Διμηνιό, ο Μικρός Βάλτος, ο Μεγάλος Βάλτος, το Λαλιώτι, η Βελίνα, το Κούτσι, η Αρχαία Νεμέα, οι Αρχαίες Κλεωνές και ο Άγιος Βασίλης είναι μερικά ακόμα από τα χωριά που ήδη έχει επισκεφθεί ο Χρίστος Δήμας τις τελευταίες ημέρες.    Βέβαια ο Χρίστος Δήμας έχει επισκεφθεί τις πόλεις και όλα τα χωριά της Κορινθίας πολλές φορές σε όλη τη διάρκεια της περασμένης τετραετίας και δεν περίμενε τις εκλογές για να το κάνει. Έτσι, γνωρίζει ήδη καλά τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους όλων των περιοχών και είναι έτοιμος με τη νέα Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συνεισφέρει ουσιαστικά ώστε η καθημερινότητα των πολιτών σιγά σιγά να αρχίσει να βελτιώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια