Header Ads

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ


Πλήθος κόσμου στις περιοδείες του Χρίστου Δήμα




Ο νυν βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρίστος Δήμας συνεχίζει τις επισκέψεις του σε όλα τα χωριά της Κορινθίας. Η ανταπόκριση των ανθρώπων σε πόλεις και χωριά είναι μεγάλη και πλήθος κόσμου πηγαίνει για να συναντήσει, να ακούσει και να συζητήσει με τον Χρίστο Δήμα.    Ήδη ο κ. Δήμας έχει κάνει συναντήσεις στο Χαλκί, στο Σουληνάρι, στο Βοχαϊκό, στο Ζευγολατιό, στο Μποζικά, στην Τιτάνη, στη Γονούσα, στο Παραδείσι, στο Κρυονέρι, στη Ζάχολη, στον Πύργο και στα Ροζενά.   
Επίσης έχει επισκεφθεί όλα τα χωριά του Φενεού. Στο Μάτι, στη Μοσιά, στο Μεσινό, στο Πανόραμα, στη Σιβύστρα, στο Στενό, στα Καλύβια και στην Γκούρα συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που τους απασχολούν. «Αν αφήσουμε τα χωράφια μας, τα χωριά θα ερημώσουν τελείως» εξέφραζαν την αγωνία τους οι κάτοικοι όλων αυτών των χωριών. Ο Χρίστος Δήμας ανέλυσε το τι σκοπεύει να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την υπερφορολόγηση και την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα.
Το Λέχαιο, το Περιγιάλι, ο Άσσος, ο Κόρφος, το Αγγελόκαστρο, το Σοφικό, το Διμηνιό, ο Μικρός Βάλτος, ο Μεγάλος Βάλτος, το Λαλιώτι, η Βελίνα, το Κούτσι, η Αρχαία Νεμέα, οι Αρχαίες Κλεωνές και ο Άγιος Βασίλης είναι μερικά ακόμα από τα χωριά που ήδη έχει επισκεφθεί ο Χρίστος Δήμας τις τελευταίες ημέρες.    Βέβαια ο Χρίστος Δήμας έχει επισκεφθεί τις πόλεις και όλα τα χωριά της Κορινθίας πολλές φορές σε όλη τη διάρκεια της περασμένης τετραετίας και δεν περίμενε τις εκλογές για να το κάνει. Έτσι, γνωρίζει ήδη καλά τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους όλων των περιοχών και είναι έτοιμος με τη νέα Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συνεισφέρει ουσιαστικά, ώστε η καθημερινότητα των πολιτών σιγά σιγά να αρχίσει να βελτιώνεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια