Header Ads

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ


«Ο Τσιτσιπάς είναι καλύτερος 

και από τον Ναδάλ και από τον Φέντερερ!»



Ο θρυλικός, Ματς Βιλάντερ, υποκλίθηκε στο μεγαλείο του συμπατριώτη μας, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι ένα κράμα μεταξύ του Ισπανού και Ελβετού τενίστα.
Ο Σουηδός, ο οποίος στην τεράστια καριέρα του κατέκτησε συνολικά 33 τίτλους εκ των οποίων οι 7 ήταν Γκραντ Σλαμ, υποκλίθηκε στο σπουδαίο ταλέντο του Ελληνα τενίστα, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι ένα… κράμα μεταξύ του Ναδάλ και του Φέντερερ.
Ο θρυλικός Βιλάντερ μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο Τσιτσιπάς είναι καλύτερος τόσο από τον Ελβετό όσο και από τον Ισπανό τενίστα και είναι θέμα χρόνου να κατακτήσει κάποιο μεγάλο τίτλο! Δηλώσεις από έναν τενίστα, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του αθλήματος και αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Στέφανος είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο! Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν ανησυχώ για το τι θα συμβεί μετά την απόσυρση του Ρότζερ Φέντερερ από την ενεργό δράση. Φυσικά, θα χάσουμε τον πιο συναρπαστικό παίκτη που είχε ποτέ τένις, αλλά είδατε πως παίζει ο Τσιτσιπάς;
Είναι ένας συνδυασμός ανάμεσα στον Φέντερερ και τον Ναδάλ. Εχει έντονη προσωπικότητα και βάζει μια πολύ ωραία αύρα στον αγωνιστικό χώρο. Αν έπρεπε να επιλέξω, θα επέλεγα τον Τσιτσιπά αντί για τους άλλους δύο. Ο Τσιτσιπάς παίζει με την ίδια κομψότητα που παίζει ο Ρότζερ Φέντερερ, ενώ βγάζει το ίδιο πάθος και την ίδια μαχητικότητα όπως ο Ναδάλ. Είναι απίστευτο. Όταν μιλάμε για τους Big 3 δεν βάζουμε μέσα τον Τσιτσιπά, επειδή δεν έχει κερδίσει ακόμα κάποιο μεγάλο τίτλο, αλλά πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου. Δώστε του λίγο χρόνο. Είναι ακόμα πολύ νέος», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: in.gr  18 Ιουνίου 2019


Δεν υπάρχουν σχόλια