Header Ads

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΡΟΥΚΗ : Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Κορινθίας Με την «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» του Παναγιώτη Νίκα


Με την εμπιστοσύνη σας στον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα μπορούμε να κάνουμε πολλά μαζί για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και κυρίως για τη Κορινθία μας
«Ζητάω τη στήριξη σας στην υποψηφιότητα μου, γιατί αυτή την κρίσιμη στιγμή, η επιλογή πρέπει να γίνει με κριτήριο, νέους άφθαρτους ανθρώπους με μεράκι για δουλειά και όραμα. Δεσμεύομαι να αγωνιστώ για τους κοινούς μας στόχους, για ένα καλύτερο μέλλον της περιοχής μας, της Κορινθίας μας»
Κορίνθιες και Κορίνθιοι,
Θεωρώντας υποχρέωση μου την ανάγκη προσφοράς στον τόπο μου και γενικότερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στον πολίτη, ανταποκρίθηκα στο προσκλητήριο του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Κου Παναγιώτη Νίκα για μια γενική συστράτευση στο όραμα του Κου Νίκα για ένα καλύτερο αύριο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Πήρα την απόφαση να κατέβω υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κορινθίας με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» καθώς το θεωρώ τιμή και πρόκληση να κατέβω με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Κον Παναγιώτη Νίκα.
Ζητώ την εμπιστοσύνη και στήριξή σας στο πρόσωπό μου.
Στις Περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, δεν υπάρχουν κρίσιμα διλλήματα και πειράματα. Καλούμαστε όλοι ν’ αλλάξουμε σελίδα στην Περιφέρειά Πελοποννήσου, να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στους πολίτες, να κοιταχτούμε με ειλικρίνεια στα μάτια και να προχωρήσουμε σταθερά στην ανάπτυξη για ένα καλύτερο μέλλον.
Θεωρώ και πιστεύω ακράδαντα ότι παρά το γενικότερο κλίμα απαξίωσης της πολιτικής, η συμμετοχή και συνεργασία όλων μας, αποτελεί τη μόνη λύση και προϋπόθεση να βγούμε από το τέλμα, για να ανακαλύψουμε μία νέα πνοή δημιουργίας. Είναι αλήθεια ότι η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές κι ο πολίτης προδομένος και απογοητευμένος από το μαύρο και την θολούρα, τις υποσχέσεις και τα ψέματα, δύσκολα πλέον εμπιστεύεται ακόμη και ανθρώπους σαν κι εμένα, που φιλοδοξούν να προσφέρουν ανιδιοτελώς στον τόπο τους και στον άνθρωπο. Σας ζητώ όμως, να επενδύσουμε από κοινού σε μια αμοιβαία ειλικρινή και ανθρώπινη σχέση, να προχωρήσουμε μαζί με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» και τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, για μια καλύτερη Κορινθία, μια καλύτερη Περιφέρεια Πελοποννήσου που θα ανεβάσει τους δείκτες ανάπτυξης, που θα δώσει αισιοδοξία και προοπτική και στη περιοχή αλλά και στους πολίτες της. Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Κον Παναγιώτη Νίκα μπορούμε να το καταφέρουμε και κυρίως, να αλλάξουμε τα πράγματα.
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας ακόμη και γι’ αυτούς που έχουν διαφορετικές απόψεις μαζί του ή και ενδεχομένως να διαφωνούν πολιτικά, είναι δεδομένο ότι δεν υποκύπτει και δεν συμβιβάζεται με τον λαϊκισμό, το ψέμα και τις υποσχέσεις. Είναι «ο πολιτικός των έργων» στις θητείες του ως Δήμαρχος Καλαμάτας, ο πολιτικός που έμαθε να δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς διαχωριστικές γραμμές στις κοινωνίες, χωρίς κωλύματα και στείρες προκαταλήψεις, με προτεραιότητα στους σχεδιασμούς για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου.
-Ήρθε η ώρα να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη της «Αναγέννησης» της Περιφέρειας μας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Να επενδύσουμε στο όραμα και στον άνθρωπο, να ανοίξουμε τις πόρτες της ελπίδας για όλους τους πολίτες, επιχειρηματίες, επαγγελματίες και μικρομεσαίους, αγρότες και κτηνοτρόφους, υπαλλήλους και εργαζόμενους.
-Ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε όλοι μαζί, ανεβάζοντας τον πήχη, τον δείκτη ανάπτυξης, στην Κορινθία μας και γενικότερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ζητώ τη στήριξη και συνεργασία σας, γιατί αυτή την κρίσιμη στιγμή, η επιλογή πρέπει να γίνει με κριτήριο νέους άφθαρτους ανθρώπους με μεράκι για δουλειά και όραμα.
Ζητώ τον σταυρό εμπιστοσύνης σας.
Συστρατευθείτε με το κοινό μας όραμα, την «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» και τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, προκειμένου όλοι μαζί, να πάμε μπροστά την Περιφέρειά Πελοποννήσου και πάνω απ’ όλα την Κορινθία μας.
Στις Περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 κατεβαίνω υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» του Παναγιώτη Νίκα, με στόχο να κοιτάξουμε μπροστά για καλύτερη ανάπτυξη, με πράξεις και όχι λόγια.

Η Κορινθία και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα!

Μετά τιμής

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΡΟΥΚΗ

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια