Header Ads

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Χρίστος Δήμας : Το ζητούμενο είναι να δημιουργηθούν νέες βιώσιμες θέσεις εργασίας


Σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας ανέφερε μεταξύ άλλων:
«…Με την πολιτική της Κυβέρνησης, το 82% των νοικοκυριών δε θα καταφέρει να αποταμιεύσει ούτε 1 ευρώ τους επόμενους 12 μήνες. Το 62% των καταναλωτών μόλις τα βγάζει πέρα, το μηνιαίο εισόδημα της μέσης οικογένειας διαρκεί μόλις για 19 ημέρες, ενώ η ανταγωνιστικότητα είναι στο ναδίρ. Το ζητούμενο για την ελληνική οικονομία αυτή τη στιγμή είναι πως θα δημιουργηθούν νέες βιώσιμες θέσεις εργασίας. Πως δηλαδή θα μεγαλώσει η πίτα για όλους, ώστε να αυξηθεί συνολικά το εισόδημα των πολιτών και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους...»
Επίσης αναφερόμενος στο θέμα του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη, ο κ. Δήμας τόνισε: «Η Κυβέρνηση φοβήθηκε τη συζήτηση για την πρόταση μομφής εναντίον του κ. Πολάκη. Η επιλογή όλων ανεξαιρέτως των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ να απουσιάζουν δεν έχει προηγούμενο, είναι ωστόσο «κατανοητή». Κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν ήθελε να ταυτιστεί η εικόνα του με τον κ. Πολάκη, παρά το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός συνεχίζει να τον καλύπτει».

Δεν υπάρχουν σχόλια