Header Ads

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ : Με τον φακό της «ΦΩΝΗΣ»


Μητσοτάκης - Δήμας - Βέμπερ 


Την περασμένη εβδομάδα ο Πρόεδρος της Νέας Δημο­κρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο βουλευτής Χρίστος Δήμας συνόδευσαν τον υποψήφιο Πρόεδρο της Ευρωπα­ϊκής Επιτροπής Manfred Weber σε επίσκεψη στον αρχαι­ολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, στο Μουσείο και στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας. Συζήτησαν για την ι­στορία και τον πολιτισμό της περιοχής, τα εξαιρετικά κρα­σιά, την ανάγκη στήριξης της αγροτικής οικονομίας και ει­δικά των αμπελουργών αλλά και συνολικά τις προοπτικές ανάπτυξης της Κορινθίας. 


Που και πως πέρασε το Πάσχα ο Χρίστος Δήμας 

Ο βουλευτής Χρίστος Δήμας τις ημέρες του Πάσχα βρέ­θηκε στον Πύργο του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, στο Χαλκί του Δήμου Βέλου – Βόχας και στην Παναγία τη Γιάτρισσα στο Λουτράκι. Για τον εορτασμό του Αγίου Γε­ωργίου, στις 29 Απριλίου, ο Χρίστος πήγε στον Άγιο Γεώρ­γιο στη Νεμέα. Επίσης έδωσε το παρών στο Σοφικό, στον χορό του Γεμ που είναι ένα από τα πιο όμορφα έθιμα της Κορινθίας. Όλοι οι κάτοικοι του Σοφικού, ανεξάρτητα α­πο την ηλικία τους, μαζεύονται τις μέρες του Πάσχα, τρα­γουδούν και χορεύουν στην πλατεία του Ιερού Ναού Ευ­αγγελίστριας. 



Χρίστος Δήμας :  Η επόμενη Κυβέρνηση της Ν.Δ. 
θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία και στην ασφάλεια… 

Στο Μπολάτι, στο Βραχάτι και στο Χαλκί βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή ο Χρίστος Δήμας. Τα βα­σικά θέματα συζήτησης στις συναντήσεις που είχε με φίλους του, αφορούσαν την οικονομία και την α­σφάλεια. Ο Χρίστος Δήμας τόνισε ότι σε αυτούς τους δύο τομείς η επόμενη Κυβέρνηση θα δώσει ιδιαίτε­ρη έμφαση. Το ίδιο ανέφερε και σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι OPEN. «Υποχρέωση δική μας είναι να στραφεί η Ελλάδα σε νέα κατεύθυνση, πά­νω σε σταθερές και βιώσιμες βάσεις. Και αυτό δεν α­φορά μόνο την οικονομία, αλλά και την ασφάλεια, την παιδεία, την υγεία κ.α.» ανέφερε ο Χρίστος Δή­μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια