Header Ads

Η ΟΛΓΑ ΚΟΝΟΜΟΔΗ –ΘΩΜΑ Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κορινθίων ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΩΝ


Σαν δασκάλα ,σαν μητέρα ,σαν σύζυγος, σαν κόρη ηλικιωμένων γονιών, σαν Πρόεδρος Σωματείων που σχετίζονται με την παιδεία , την τέχνη και τον αθλητισμό
έχω μάθει σε όλη μου τη ζωή να αντιμετωπίζω τα προβλήματα των ανθρώπων του περιβάλλοντός μου και να τα επιλύω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τώρα που έχω διανύσει 36 χρόνια στη Δημόσια Εκπαίδευση και μεγάλωσα προ πολλού τα τρία παιδιά μου, αισθάνομαι ότι μπορώ και πρέπει να προσφέρω σ΄ένα ευρύτερο κύκλο προσώπων, δηλαδή, τους Συνδημότες μου. Μπορώ να ακούω προσωπικά τα θέματά τους, να αφουγκράζομαι τις ανάγκες τους και να αντιμετωπίζω τα προβλήματά τους.
Το επαγγελματικό, οικογενειακό και κοινωνικό μου ιστορικό και παρελθόν θεωρώ ότι εγγυάται τη φερεγγυότητα, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα στο δύσκολο έργο της διοίκησης του Δήμου μας.
Υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιωθούν και ν’ αλλάξουν. Κι εγώ είμαι προσωπικά δεσμευμένη ότι θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σ ένα Δήμο αναβαθμισμένο και αξιοζήλευτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια