Header Ads

Βαγγέλης Μαρινάκης : «Ο Ολυμπιακός δεν σταματά, θα συνεχίζει στις μεγάλες νίκες»


Ευτυχής και συγκινημένος ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, σχολίασε την τελευταία χρονικά επιτυχία του Ερασιτέχνη, δήλωσε ευλογημένος που βλέπει τα τμήματα του συλλόγου να σηκώνουν κούπες, μίλησε για τους ανθρώπους του Πειραιά και τόνισε πως «ο Ολυμπιακός δεν σταματά». 

Υπερήφανος και συ­ναισθηματικά φορτισμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έ­δωσε το παρών στο Μελίνα Μερκούρη και παρακολού­θησε δια ζώσης τον τελικό του πρωταθλήματος βόλε­ϊ γυναικών, όπου οι Ερυθρό­λευκες σήκωσαν το έβδομο διαδοχικό πρωτάθλημα της Ιστορίας τους. 
Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε δη­λώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, συνεχάρη όλα τα παιδιά του Ερασιτέχνης για τις επιτυχίες τους, επι­σήμανε ότι ο Ερυθρόλευκος Ερασιτέχνης και ο Πειραιάς είναι έννοιες ταυτισμένες, έκανε λόγο για «απλά παι­διά» που μοχθούν για τη με­γάλη τους αγάπη, που δεν είναι άλλη από τον Ολυμπι­ακό. 
Παράλληλα, δήλωσε ι­διαίτερα χαρούμενος που βοηθά κι εκείνος από πλευ­ράς του, στις «μάχες» τους, με στόχο οι απανταχού φί­λαθλοι της ομάδας να εί­ναι κάθε χρονιά χαρούμε­νοι. Τέλος, σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας τε­ράστιος σύλλογος που δεν σταματά ποτέ και «θα συνε­χίζει στις μεγάλες νίκες». 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του συλ­λόγου: 

-Μύθος το 7ο νταμπλ, για έναν Ολυμπιακό που δεν χάνει πουθενά: 
«Ένα ακόμα πρωτά­θλημα, ένα ακόμα νταμπλ. Είμαστε χαρούμενοι που εί­μαστε απόψε εδώ για μία μεγάλη νίκη και κατάκτηση πρωταθλήματος. Ευχή είναι να βλέπουμε όλα τα τμήμα­τα του Ερασιτέχνη να παίρ­νουν πρωταθλήματα, να κερδίζουν και να πρωταγω­νιστούν στην Ευρώπη. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά και τους αξίζει κά­θε μπράβο και πιστεύω πως και στα χρόνια που έρχονται θα συνεχίσουν να πρωταγω­νιστούν.» 
-Ο Ερασιτέχνης Ολυ­μπιακός είναι Πειραιάς. Ο Πειραιάς είναι νικητής. Αυτά τα παιδιά νικούν, φέρνουν κούπες στον Πειραιά, Ευρω­παϊκές. Είναι ταυτισμένη με τον Πειραιά η δύναμή τους; 
« Σίγουρα είναι ταυτι­σμένα. Ο Πειραιάς έχει αν­θρώπους που καθημερι­νά βγαίνουν νικητές, είναι άνθρωποι του μόχθου, δί­νουν τις μάχες τους, κερδί­ζουν και αυτό το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες μας. Εί­ναι κάτι το οποίο έχει γίνει δεύτερή μας φύση. Έχουμε μάθει στα δύσκολα και μά­θαμε να κερδίζουμε και να δημιουργούμε. Είμαστε ιδι­αίτερα χαρούμενοι για όλο αυτό.» 
-Όπως λέτε, τα παιδιά του Ολυμπιακού στον Ερα­σιτέχνη είναι απλά παιδιά. Κάποια δουλεύουν και δεύ­τερη δουλειά. Είναι απλοί εργαζόμενοι, δυνατοί και νι­κητές. 
«Καταρχήν αγαπούν την ομάδα. Δεν το κάνουν για τα χρήματα. Το κάνουν για την μεγάλη τους αγά­πη που είναι ο Ολυμπιακός. Για αυτό είμαστε και εμείς δίπλα τους, τους βοηθά­με φέρνοντας και μεγάλους παίκτες να είναι κοντά τους και όλοι μαζί να κερδίζουν πρωταθλήματα ώστε να εί­ναι και οι ίδιοι και όλοι οι φί­λαθλοί μας χαρούμενοι. Οχι μόνο στον Πειραιά, αλλά σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Εμένα μου δίνει ιδι­αίτερη χαρά το να τους κά­νουμε κάθε χρονιά χαρού­μενους.» 
-Ο Ολυμπιακός σταμα­τάει;
«Δεν σταματάει ο Ολυ­μπιακός. Είναι ένας τεράστι­ος σύλλογος ο οποίος θα συνεχίζει στις μεγάλες νί­κες.» 

in.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια