Header Ads

Δηλώσεις του Προέδρου του ΑΣ Κόρινθος 2006 Δημήτρη Μπινιάρη Αμέσως μετά τη στέψη της Ομάδας, ως Αήττητης Πρωταθλήτριας Και την άνοδό της στη Γ΄ΕΘΝΙΚΗ – Μικρή Λίγκα στα τοπικά ΜΜΕ


Σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος, ενθουσιασμέ­νος θα έλεγα, γιατί η ομάδα μας ανέβηκε ακόμη ένα σκαλί στην ποδοσφαιρική εξέλιξη της χώρας, στη Γ΄ Ε­θνική κατηγορία Αυτός ήταν ο αντικειμενικός σκοπός όλων μας και τον πετύχαμε! 
Μέσα από τα τοπικά ΜΜΕ μου δίδεται η ευκαιρία και σας ευχαριστώ γι αυτό, να ευχαριστήσω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τους προπονητές Σταύρο Μπι­νιάρη που άρχισε την ποδοσφαιρική περίοδο, τον ση­μερινό Προπονητή Τάσο Πέρα και τον βοηθό τους Χρί­στο Παπαϊωάννου, επίσης τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες της ομάδας, που στάθηκαν σοβαροί και υπεύθυνοι μπροστά στην αποστολή τους και μας έδωσαν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση! 
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στην άρτι­α οργάνωση και Εποπτεία των αγώνων της περιόδου 2018 – 2019, που δώσαμε εντός και εκτός έδρας, από μέρους της ΕΠΣ Κορινθίας, όπως επίσης στην ισονομί­α και δίκαιη διαιτησία, που αντιμετωπίσαμε σε όλη την ποδοσφαιρική περίοδο από τους διαιτητές του Συνδέ­σμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου του Νομού Κορινθίας. 
Ευχαριστούμε όλους τους προαναφερθέντες όπως και τους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν γιατί πίστεψαν στην ομάδα μας και στην κοινή προσπάθεια. ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! 
‘Όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια, τους στόχους και το πρόγραμμα που ετοιμάζουμε, ασφαλώς και μας έχουν ήδη απασχολήσει. Γι΄αυτό όμως έχουμε χρόνο να τα πούμε στις αμέσως προσεχείς ημέρες. Για σήμε­ρα, όχι άλλες ερωτήσεις. Είναι Ημέρα χαράς!... 
Ευχαριστώ και πάλι τα τοπικά ΜΜΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια