Header Ads

Μερικές αναρτήσεις στο facebook : Με την ενδιαφέρουσα εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ Κορίνθου Για τη Γενοκτονία των Ποντίων και του Ελληνισμού με τον Σάββα Καλεντερίδη



ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ 
είναι με την Gwgw Steletou και 6 ακόμη.

24 Μαρτίου στις 12:32 μ.μ. ·

«Πατρίδα μου ο Πόντος». Μια εκδήλωση των εκπαιδευτηρίων «Απόστολος Παύλος» με σκοπό να παραμείνουν οι μνήμες ζωντανές. Χωρίς κραυγές , με στοιχεία και ντοκουμέντα παρουσιάστηκαν από τον Σάββα και τα παιδιά των εκπαιδευτηρίων, τα ιστορικά γεγονότα της μαύρης αυτής για την ανθρωπότητα περιόδου. Ο Σάββας με λιτό λόγο, χωρίς να αφήσει να φανεί το συναίσθημα που τον έπνιγε, καθήλωσε το ακροατήριο. Συγχαρητήριαστους συντελεστές. Έθνος χωρίς μνήμη είναι καταδικασμένο να ξαναζήσει συμφορές. Και η δική μας μνήμη τελευταία ασθενεί τακτικά.

Παναγιώτης Τσελεκίδης
: Ο Σαββας Καλεντεριδης αριστος στρατιωτικος και με μεγαλη γεωστρατηγικη αντιληψη, γνωστης των διεθνων κανονων που εφαρμοζονται για την επιλυση διαφορων μεταξυ των κρατων θα επρεπε να εχει θεση στην πρωτη γραμμη στις ομαδες που διαχειριζονται τετοια ευαισθητα θεματα οπως αυτα που μας δημιουργει η Τουρκια.-Για εμενα ειναι ενα απο τα μεγαλα εθνικα κεφαλαια που δεν αξιοποιουνται.Αντι αυτων σημερα εχουμε τους Καρανικες.-Τιποτα δεν τυχαιο για αυτη την ασχημη και χασουρικη εικονα που παρουσιαζει σημερα η χωρα μας.Αλλαξτε οσο πιο γρηγορα μπορειτε.

Dimitris Sotiropoulos 
: Πολύ υψηλού επιπέδου εκδήλωση. Ο Σάββας Καλεντερίδης ανέδειξε τις πιο σημαντικές πτυχές της γενοκτονίας των ελληνικών και ευρύτερα χριστιανικών πληθυσμών όλης της Μικράς Ασίας. Πολλά τα διδάγματα για όλους μας. Μα εξίσου εξαιρετική υπήρξε η δουλειά των συντελεστών των εκπαιδευτηρίων Απόστολος Παύλος, εκπαιδευτικών και μαθητών, με την θεατρική παράσταση που μας παρουσίασαν, καθώς και των χορευτών του Συλλόγου Ποντίων Κορινθίας. Κατάμεστη η αίθουσα, πλήθος ορθίων δεν εγκατέλειψαν την εκδήλωση. Κερδισμένοι όσοι ήμασταν παρόντες.

Βαγγέλης Κόκκινος
: Φίλε και συνάδελφε, εν όπλοις, Βασίλη Πανταζή, συμφωνώ και επικροτώ τη συνοπτική παρουσίαση της Εκδήλωσης των Εκπαιδευτηρίων Απόστολος Παύλος, που έγινε το Σάββατο στο υπέροχο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου με ομιλητή τον Σάββα Καλεντερίδη κλπ Δυστυχώς, όπως διαπιστώσαμε την ομιλία για τη γενοκτονία των Ποντίων, πολλές παράμετροι παράπεμπαν στα σημερινά γεγονότα της αθρόας Λαθρομετανάστευσης, που οδηγεί ευθέως στην αποεθνοποίηση και τον αφελληνισμό της Ελλάδας. Σκέψου ποία θα είναι η εικόνα μετά από λίγα χρόνια με το γενοβόλημα των Μουσουλμάνων. Προσθέτω, ατυχώς με τη σύμπραξη του Πολιτικού κόσμου, των ΜΚΟ και ... των ηγετίσκων - αχυρανθρώπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ : Κύριε Βαγγέλη χρόνια πολλά. Δυστυχώς αυτά που αναφέρατε και που είναι τα πιο σημαντικά προβλήματα του Έθνους, αντιμετωπίζονται με χαλαρότητα από την πλειοψηφία του λαού αλλά ακόμη χειρότερα, με πλήρη αδιαφορία από τους κυβερνήτες του….

Σ.Σ. Για λόγους εκμετάλλευσης πολύτιμου χώρου παραβλέψαμε τα δεκάδες αναρτήσεις με θετικά σχόλια…

Δεν υπάρχουν σχόλια