Header Ads

Champions League – πόλο : «Έπνιξε» τη Μλάντοστ ο Ολυμπιακός / Ο Ολυμπιακός διέλυσε 14-6 τη Μλάντοστ εκτός έδρας, αγκάλιασε την 3η προνομιούχο θέση και κοιτάζει ακόμη ψηλότερα στον 2ο όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης


Στην 11η αγωνιστική του Champions League υδατοσφαίρισης ο Ολυμπιακός… έπνιξε την Μλάντοστ στην Κροατία (6-14), εδραιώθηκε στην 3η προνομιούχο θέση και στοχεύει ακόμη ψηλότερα στον 2ο όμιλο. 
Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν ιδανικά στο πρώτο οκτάλεπτο οι οποίοι βρέθηκαν να προηγούνται με 4-2, ενώ στο δεύτερο εν πολλοίς καθάρισαν την υπόθεση νίκης με ένα επί μέρους 4- 0, με το σκορ ημιχρόνου να κλείνει στο 8-2. 
Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες έλεγξαν την αναμέτρηση και με κορυφαίους τους Γενηδουνιά (5 γκολ), Φουντούλη (3 γκολ) και Γούνα (3 γκολ), πέτυχαν την τρίκτη σερί νίκη τους με 14-6. 
Πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 3η θέση με 21 βαθμούς, στο +3 από τη Σζολνόκι και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν κυνηγάει τη δεύτερη θέση που απέχει μόλις δύο πόντους. 

Τα οκτάλεπτα : 2-4, 0-4, 3-3, 1-3 

Μλάντοστ : Μάρσελιτς, Ράντου 1, Μίλος 3, Τσάγκαλ, Τσουκ, Πέτκοβιτς 1, Ανζούλοβιτς, Χέρτσεγκ, Μπάγιτς, Μπιγιάκα, Μπουλούμπασιτς 1, Χάρκοφ, Γιούρλινα .

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας 3, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος. 

in.gr 

27 Μαρτίου 2019 

Δεν υπάρχουν σχόλια