Header Ads

Οι κάτοικοι του Συνοικισμού αψήφησαν την κακοκαιρία και βρέθηκαν στα Εγκαίνια του Νέου ΚΕΠ από τον Δήμαρχο Κορινθίων


Παρά την κακοκαιρία με την βροχή που έπεφτε ασταμάτητα από το πρωί οι κάτοικοι του Συνοικισμού ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και βρέθηκαν το απόγευμα στα Εγκαίνια του ΚΕΠ Ιωνίας.
Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν: η κ. Ελένη Παπαθανασίου Αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης ΚΕΠ του Δήμου Κορινθίων και οι υπάλληλοι του ΚΕΠ. Την Κορδέλα των Εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός που στην ομιλία Τόνισε ότι ‘’για τη δημιουργία του ΚΕΠ χρειάστηκε πολύ αγώνας αφού το είχε συμπεριλάβει και στο προεκλογικό πρόγραμμα της ‘’Πορείας ΕΥΘΥΝΗΣ’’ το 2014. Ευχαρίστησε την κ. Ελένη Παπαθανασίου και τους συνεργάτες της και δήλωσε υπερήφανος για τις δομές ΚΕΠ του Δήμου Κορινθίων επισημαίνοντας πως από τις καλύτερες δομές στην χώρα. Στην συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στο σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης εγγράφων που λειτουργεί στον Δήμο Κορινθίων, τονίζοντας φυσικά τα οφέλη. Ανακοίνωσε για πρώτη φορά Δημόσια, πως σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν δύο σημαντικά εργαλεία που θα λειτουργήσουν στον Δήμο.
Το ένα έχει να κάνει με την εφαρμογή που θα δίνει την δυνατότητα φωτογράφισης με ψηφιακή κάμερα των πολιτών διαφόρων προβλημάτων που συναντούν και στην συνέχεια αποστολή στις υπηρεσίες του δήμου. Το άλλο είναι η γραμμή του Δημότη και σε συγκεκριμένο τηλέφωνο που θα δοθεί τις επόμενες ημέρες θα μπορούν οι πολίτες να επικοινωνούν για τα αιτήματά τους. Εβρισκόμενος στην καρδιά του Συνοικισμού της Ιωνίας ‘’Στον Συνοικισμό που χτυπά η καρδιά της Κορίνθου’’ όπως συγκεκριμένα τόνισε απευθυνόμενος προς τον π. Ιωάννη Δελημπαλτά επανέλαβε για μια ακόμα φορά - διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφορούν από ‘’κάποιους’’ τις τελευταίες ημέρες ότι η Στέγη της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου που είχε υποσχεθεί και συμφωνήσει με το Διοικητικό συμβούλιο της Μικρασιατικής Στέγης για το κτήριο της Συνεταιριστικής ισχύει και εκεί σε πρώτη φάση θα δημιουργηθεί το μουσείο, επαναλαμβάνοντας τον στρατηγικό στόχο που είναι η ίδρυση ενός αυτόνομου Μουσείου των Μικρασιατών, ανακοινώνοντας ότι ήδη έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος στο κτήριο για την συντήρηση και διαμόρφωση των χώρων. Την τελετή των εγκαινίων πλαισίωσαν τα χορευτικά τμήματα της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου και της Ένωσης Κρητών Κορινθίας ‘’Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια