Header Ads

Υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτριος Παπαγεωργίου : “Δεν ανέχομαι την κοροϊδία - Δεν έχουμε νερό από τις πηγές της Στυμφαλίας…”


Από τον υποψήφιο δήμαρχο Σικυωνίων Δ. Παπαγεωργίου αναφέρεται μεταξύ άλλων σε δελτίο τύπου: «Θεωρώ μεγάλη κατάκτηση το πόσιμο νερό στις βρύσες μας, όμως δεν ανέχομαι την κοροϊδία. Δεν έχουμε νερό από τις πηγές της Στυμφαλίας, όπως προσπαθεί να μας πείσει ο απερχόμενος Δήμαρχος. Έχουμε νερό από 3 παλαιότερες και μια νέα γεώτρηση που η ποιότητά του δεν είναι σταθερή και πρέπει, δια νόμου, να ελέγχεται πολλές φορές το χρόνο. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να μηδενίσουμε ότι καλό έχει ξεκινήσει ή έγινε μέχρι σήμερα σε αυτόν τον τομέα. Όμως το νοικοκύρεμα του δήμου, η καθαριότητα, η αξιοποίηση της περιουσίας (κινητής και ακίνητης) του δήμου, η βελτίωση των εισόδων της πόλης, η δημιουργία χώρων στάθμευσης και γενικά η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα…».
Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του korinthiannews.gr “ Το έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή ότι ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή αποφεύγουν να απαντήσουν από που είναι το νερό που έφτασε πρόσφατα στο Κιάτο! Γιατί αποφεύγουν να το πούνε; Πόσα χρόνια ο δήμαρχος δεσμεύεται ότι θα φτάσει στο Κιάτο το νερό της Στυμφαλίας, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια το παίρνει ο δήμος Κορινθίων;”

Δεν υπάρχουν σχόλια