Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...


ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΝΗΛΙΚΟΣ έκλεψε ρούχα από κατάστημα με αθλητικά είδη

“Συνελήφθη, το Σάββατο το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομά­δας δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κοριν­θίας, ανήλικος, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαί­ρεσε από κατάστημα εμπορίας αθλητικών ειδών ενδύματα, τα οποία βρέθηκαν και α­ποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστή­ματος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Α­σφαλείας Κορίνθου”, αναφέρεται από την αστυνομία.



ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνελήφθη …για ληστεία και ανθρωποκτονία

“Συνελήφθη την Παρασκευή στην Κό­ρινθο, 26χρονος, διότι σε βάρος του εκκρε­μούσε διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδι­κών Βόλου, προκειμένου να εκτίσει το υπό­λοιπο της ποινής που του επιβλήθηκε κα­τόπιν απόφασης του Μονομελούς Εφετεί­ου Κακουργημάτων Ναυπλίου, με την οποί­α καταδικάστηκε σε ποινή 9 ετών, 9 μήνες και 21 ημέρες, για ληστεία και ανθρωπο­κτονία», αναφέρεται από την αστυνομία.



ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Πέντε συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση

“Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκλη­ματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολι­τών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ε­κτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Πε­ριφέρεια Πελοποννήσου.
Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιή­θηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αρ­γολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησια­κό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Α­στυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνε­λήφθησαν πενήντα εννέα άτομα.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν σε ότι α­φορά την Κορινθία:
Ένας ημεδαπός στην Κορινθία, για κατα­δικαστικό έγγραφο.
Ένας ημεδαπός στην Κορινθία, για πα­ράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Τρεις ημεδαποί στην Κορινθία, για παρα­βάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας…», αναφέρεται μεταξύ άλλων από την αστυ­νομία.



ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: Δεν είχε αφήσει σε ησυχία τους κατοίκους 18χρονος αθίγγανος -Πόσες κλοπές πραγματοποίησε και που…

«Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλο­κάστρου, τρεις περιπτώσεις κλοπής σε οικί­ες, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστη­μα από την 13.5.2017 έως την 31.8.2017, στο Ξυλόκαστρο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κο­ρινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματί­σθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 18χρονου ημεδαπού, για κλοπή, η οποία περιλαμβά­νει και άγνωστους συνεργούς του», αναφέ­ρεται από την αστυνομία.
ΣΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr ο 18χρονος αθίγγα­νος “χτύπησε” σε σπίτια στο Ξυλόκαστρο και στα Κ. Λουτρά!

Κ.Ν


Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του μονομελούς πλημμελειοδικείου Κορίνθου…

“Συνελήφθη, σήμερα και πρώτες πρωι­νές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 25χρο­νος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε από­φαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για απόπειρα κλοπής”, αναφέ­ρεται από την αστυνομία.



34χρονη Κορίνθια είχε στην κατοχή της 6 γραμμάρια χασίς και συνελήφθη στα…

“Συνελήφθη, τη Δευτέρα το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, α­πό αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 34χρονη, γιατί στην κατοχή της βρέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -6- γραμμαρίων, η οποία κατασχέ­θηκε”, αναφέρεται από την αστυνομία.
ΣΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr η 34χρονη είναι Κορίνθι­α και συνελήφθη στα Εξαμίλια.

Κ.Ν



ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Βρήκαν αυτόν που έκλεψε επιχείρηση με κεριά

“Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομι­κή έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κο­ρίνθου, δύο περιπτώσεις κλοπής σε επιχεί­ρηση, που είχαν γίνει την 1.7.2018 και την 11.7.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων. Για την υπόθεση αυτή, σχημα­τίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 49χρο­νου για κλοπή”, αναφέρεται από την αστυ­νομία.
ΣΣ. Πρόκειται για κλοπή σε επιχείρηση -βιοτεχνία κεριών στα Εξαμίλια. Ο δράστης είναι αθίγγανος…

Κ.Ν


Κόρινθος: Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα κλοπής

korinthosTV 

Συνελήφθησαν, σήμερα (8.4.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κοριν­θίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Α­σφαλείας, του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 27 και 57 ετών αντίστοι­χα, γιατί διέρρηξαν κατάστημα υγρών καυ­σίμων με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιλη­πτοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Α­σφαλείας Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια