Header Ads

Δείχνει τη δύναμή του ο Βασίλης Νανόπουλος


Βιάστηκαν να πουν πως «έχει πιάσει ταβάνι» ο Βασίλης Νανόπουλος επειδή συνειδητά είχε επιλέξει να μην επιδοθεί σε μεμονωμένες ανακοινώσεις, σε ακατάπαυστες εξαγγελίες έργων, σε εκδηλώσεις συνδυασμού.
Θεωρήθηκε η επιλογή αυτή «αδυναμία» και αδιέξοδο ωστόσο τα γεγονότα επιφέρουν διάψευση και μάλιστα πανηγυρική! Αποδεικνύουν πως το πολιτικό ένστικτο των αντιπάλων είναι εξαιρετικά ελλιπές, πως δεν υπήρξε καν η σοβαρότητα να «ζυγιστεί» σωστά η υποψηφιότητα του ανθρώπου που έφτασε ένα βήμα από τη δημαρχεία!
Διότι μόνο όταν γνωρίζεις την αξία του αντιπάλου μπορείς να αναμετρηθείς μαζί του! Τούτο ωστόσο το προσπέρασαν όλοι εκείνοι που θεώρησαν πως το Μέγαρο της Κολιάτσου είναι ένα «λάβαρο» και απλώς… η επόμενη καρέκλα που θα δοθεί για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η αλυσίδα των θέσεων και των σχέσεων βεβαίως αφού ο τρόπος που τουλάχιστον κομματικά έδρασε και δρα η Νέα Δημοκρατία είναι αφενός εξωπραγματικός και αφετέρου απόλυτα διχαστικός!
Ποια είναι αυτά τα δεδομένα;
Μεθοδικά και οργανωμένα ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών «ανοίγει τα χαρτιά του»! Παρουσιάζει την ανανεωμένη «Συμμαχία Πολιτών» και δίνει ηχηρότατη απάντηση σε όσους πίστεψαν πως οι μεθοδικές αποχωρήσεις λίγο πριν τις εκλογές θα οδηγούσαν και στην δική του αποχώρηση.
Οι υποψήφιοι που παρουσιάζονται όχι, ΔΕΝ είναι «τρανά κομματικά στελέχη»! Γιατί τέτοια δεν ήθελε ο Βασίλης Νανόπουλος!
Είναι η «κορινθιακή κοινωνία»! Άνθρωποι που ζουν και δραστηριοποιούνται σε αυτήν, με γνώσεις, δεξιότητες και μεγάλη διάθεση προσφοράς! Επιτυχημένοι στον τομέα τους και κυρίως…. νέα πρόσωπα! Την Αλλαγή δεν θέλουμε και την Ανανέωση;
Αναγεννήθηκε από τις στάχτες της η ‘Συμμαχία’ σαν άλλος Φοίνικας; ΝΑΙ!
Και η αναγέννηση αυτή πιστοποιεί την βούληση του επικεφαλής. Καμία κομματική ταυτότητα να μην μπει στην Συμμαχία , να είναι η Συμμαχία ο συνδυασμός που θα συγκεντρώσει τους «άριστους» από όποια κομματική αφετηρία κι αν ξεκινούν, τους ανθρώπους εκείνους που μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο θα φέρουν την Αλλαγή, όπως πρεσβεύουν, στο Δήμο Κορινθίων!
Κίνηση ματ βεβαίως του Βασίλη Νανόπουλου η ένταξη Μπίτζιου στο γενικό ψηφοδέλτιο της Κορίνθου. Και εκείνοι που θεωρούν την Τενέα «χαμένη» για τη Συμμαχία λόγω της στήριξης του Άγγελου Μανωλάκη στο Νίκο Σταυρέλη και την υποψηφιότητας Κορδώση στο ψηφοδέλτιο Καλλίρη, προσπερνούν μια πραγματικότητα που το προηγούμενο διάστημα οι ίδιοι διόγκωναν, όταν βέβαια ο Δημήτρης Μπίτζιος ήταν σε άλλο στρατόπεδο, σε αυτό του Δημάρχου! Ακόμα κι αυτή η εμπαθής στάση βέβαια, δείχνει την δυναμική που αναπτύσσει ο Βασίλης Νανόπουλος, δυναμική που έχει επιφέρει ανησυχία σε πρώτη ταχύτητα και πανικό σε δεύτερη!
Παράλληλα δίνει το στίγμα του μέσα από εκδηλώσεις που δεν περαιώνονται στην αποδοχή των ΜΜΕ, αλλά λαμβάνουν τα εύσημα των πολιτών! Ποιος μπορεί να αφαιρέσει αξία από την εκδήλωση της γιορτής της Γυναίκας; Από την ηχηρότατη παρουσία των γυναικών, από τον τρόπο χειρισμού, από την ιδιαιτερότητα των ομιλητών, από την ευγένεια που «μαρτύρησε» η υποδοχή με μια ροζ τουλίπα, από τα όσα εκ βήματος ο Βασίλης Νανόπουλος κατέθεσε, ως προσωπικά βιώματα, αλλά και ως παρεμβάσεις στο δήμο Κορινθίων:
Η σημαντικότερη ωστόσο παρέμβαση είναι η επαφή του Βασίλη Νανόπουλου με τον κόσμο. Όχι η απλή παρουσία σε εκδηλώσεις διαφόρων ειδών. Οι συζητήσεις , οι συναντήσεις, ο διάλογος που δεν ξεκίνησε τώρα αλλά πριν από πολλά χρόνια και απρόσκοπτα συνεχίζεται σε κάθε περιοχή του δήμου! Εκεί όπου οι κάτοικοι έχουν την δυνατότητα να πουν τι έγινε και τι όχι, τι λείπει, τι έχει προτεραιότητα!
Και ένας καλός Δήμαρχος αυτό πρωτίστως θα πρέπει να κάνει… Να ακούει! Να αφουγκράζεται και να μιλά εν τέλει για εκείνα που μπορεί να κάνει! Όχι για όσα ΘΑ ήθελε να κάνει… Αλλά για όσα μπορεί να κάνει!
Και αυτή η ειλικρίνεια είναι η δύναμη του Βασίλη Νανόπουλου!
Αυτή η αλήθεια και ο σεβασμός του προς τους κατοίκους που δεν εδράζεται στην υφαρπαγή της ψήφου…
Αυτή η ισχυρή και πλουραλιστική ομάδα που σε κάθε συνάντηση τον ακολουθεί γιατί τον πιστεύει και τον εμπιστεύεται. Που δεν φοβάται να σταθεί έναντι των πολιτών!
Που δεν φορά απλά το κοστούμι της και αναμένει έναν μηχανισμό να λειτουργήσει!
Που δεν ψάχνει ακόμα τα στελέχη της επικαλούμενη το στοιχείο του αιφνιδιασμού
Που δεν αρέσκεται σε μεγαλεπίβολα σχέδια και ανακοινώσεις όταν τα μικρά και αυτονόητα αποτελούν σε αυτόν τον δήμο ακόμα ζητούμενα!

Δημοσιεύτηκε 1 week ago από τον χρήστη xristina tsiorota





Δεν υπάρχουν σχόλια