Header Ads

Κόρκα Αθηνά : Επισκέψεις Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου με τον Συνδυασμό Π. Νίκα σε Περαχώρα, Σοφικό και Βραχάτι για την 25η Μαρτίου


Δήλωση για την Εθνική Επέτειο

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Συνδυασμό Π. Νίκα, Αθηνά Κόρκα, συμμετείχε σε εκδηλώσεις στην Περαχώρα, το Σοφικό και το Βραχάτι. Η πρώην βουλευτής, έκανε την εξής δήλωση σε τοπικά ΜΜΕ: Επισκέφτηκα το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε της Εθνικής μας εορτής, την Περαχώρα, το Σοφικό και το Βραχάτι. Η κάθε μία έχει εξαιρετική σημασία, ήταν σχεδιασμένη με πολύ προσπάθεια και σεβασμό προς την Ιστορική πραγματικότητα. Και οι τρεις είχαν ένα κοινό παρονομαστή, τον αγώνα των Κορινθίων προγόνων μας - των Περαχωριτών, την Σοφικιτών και των Βοχαϊτών - και την συμβολή τους στην επανάσταση του 1821 κατά του Οθωμανού δυνάστη.
Σήμερα τιμούμε όλους αυτούς, που επαναστάτησαν και έχασαν τη ζωή τους απέναντι στον τουρκικό ζυγό για την κατάκτηση της πολυπόθητης Ελευθερίας. Σε αυτή την Επέτειο της Εθνικής παλιγγενεσίας, ταυτόχρονα γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια