Header Ads

Δηλώσεις του Προέδρου του ΑΣ Κόρινθος 2006 Δημητρίου Μπινιάρη, που οδηγεί την ομάδα στη Γ΄ Εθνική!


Μετά το πέρας του αγώνα ρωτήσαμε τον Πρόεδρο του Α.Σ. Κόρινθος 2006, Δημήτρη Μπινιάρη, τι έχει να δηλώσει για το Αθλητικό Ρεπορτάζ της έντυπης και Διαδικτυακής ε­φημερίδας μας Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και μας απάντησε ευχαρίστως, ως εξής: 
« Ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τους αναγνώστες της εφη­μερίδας σας και για την επικοι­νωνιακή ενημέρωση των φιλά­θλων της Κορινθίας για την Α­θλητική προσπάθεια της Διοί­κησης, Τεχνικής Ηγεσίας και Παικτών. Το Πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής Περιόδου 2018 – 2019 συνεχίζεται και απομέ­νουν άλλες τρεις αγωνιστικές ημέρες. Έχουμε μπροστά μας λοιπόν, ακόμη λίγο χρόνο για να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική κα­τηγορία. Μια και μου δώσατε το λόγο θα επιθυμούσα να ευ­χαριστήσω, έστω και προκατα­βολικά τον Προπονητή της ο­μάδα Τάσο Πέρρα., τον Βοη­θό του Χρίστο Παπαϊωάννου και τους Ποδοσφαιριστές στο σύνολό τους για τη μεγαλει­ώδη προσπάθεια που κατέβα­λαν κατά τη διάρκεια της προ­ετοιμασίας και της διεξαγωγής του φετινού Πρωταθλήματος, που όπως δείχνουν τα γεγονό­τα ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΦΟΥΛΑΡΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗ Γ΄ Ε­ΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! Θα ήταν πα­ράλειψη να μην αναφερθώ και στους όποιους φίλους, οπα­δούς και μέλη του ΑΣ Κόρινθος 2016 βρέθηκαν κοντά στην ο­μάδα μας. Τους ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και τους έχουμε σήμερα, αύριο, περισ­σότερο ανάγκη. 
Όσον αφορά τα μελλοντι­κά μας σχέδια, έχουμε χρόνο να τα ξαναπούμε σε λεπτομέ­ρειες. Να είστε βέβαιοι πως το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Κόρινθος 06, διαβλέποντας τις εξελίξεις ερευνά, μελετά και σχεδιάζει με σοβαρότητα ό­λες τις πτυχές που θεωρού­νται απαραίτητες για να μην πάμε στην ανώτερη κατηγορί­α, ως επισκέπτες. Θα τα ξανα­πούμε. Ευχαριστώ για τη στή­ριξη της προσπάθειάς μας. Την έχουμε ανάγκη όπως έχουμε ανάγκη και τη στήριξη των Το­πικών Αρχών, αλλά και των Το­πικών Παραγόντων, που αγα­πούν το ΄Αθλημα και το σοβα­ρό ιστορικό του Κορινθιακού Αθλητισμού…» 
Στην ερώτηση πως συγκρί­νει την αντιμετώπιση της ο­μάδας στην περσινή σεζόν με την φετινή, μας έδωσε μία λι­γόλογη, αλλά συμβολική απά­ντηση: « Από τη φύση μας ε­μείς στη διοίκηση του ΑΣ Κό­ρινθος, δεχόμαστε τις όποιεσ­δήποτε τυχόν ευθύνες μας α­διαμαρτύρητα , μας διδάσκει το παρελθόν και το αφήνουμε πίσω μας προσβλέποντας στο μέλλον! Μας απασχολεί σοβα­ρά η επόμενη Σεζόν και επιθυ­μία μας είναι να κάνουμε ακό­μη μία προσπάθεια όλοι μαζί. Είμαστε εν αναμονή προτάσε­ων ΑΝΆΣΤΑΣΗΣ του Κορινθια­κού Ποδοσφαίρου!», κατέληξε ο Δημήτρης Μπινιάρης… 

Δεν υπάρχουν σχόλια