Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...




Συνελήφθη 66χρονος για απάτη και πλαστογραφία στην Κορινθία

Εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος συλλόγου και χρησιμοποιώντας πλαστά μπλοκ αποδείξεων, αποσπούσε χρήματα με το πρόσχημα της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου
Συνελήφθη, στις 8.3.2019 το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 66χρονος ημεδαπός για απάτη και πλαστογραφία.
Ειδικότερα, το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, ο 66χρονος εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος συλλόγου ατόμων με προβλήματα όρασης και ακρωτηριασμού και χρησιμοποιώντας πλαστό μπλοκ διπλότυπων αποδείξεων, απέσπασε από ημεδαπό, με το πρόσχημα της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, χρήματα.
Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 66χρονο, ενώ στην κατοχή του βρήκαν και κατέσχεσαν τρία (3) πλαστά μπλοκ διπλότυπων αποδείξεων, με την επωνυμία του εν λόγω συλλόγου, καθώς και μία (1) σφραγίδα του ιδίου συλλόγου.
Στο πλαίσιο της περαιτέρω προανάκρισης που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 7.12.2017 έως την 23.12.2018, είχε αποσπάσει με το ίδιο πρόσχημα σε πέντε (5) ακόμη περιπτώσεις, από τον προαναφερόμενο παθόντα, χρήματα.
Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 66χρονος, τουλάχιστον από την 19.2.2019, κατάρτισε τρία (3) πλαστά μπλοκ διπλότυπων αποδείξεων υπέρ του ως άνω συλλόγου και απέσπασε με την χρήση τους χρήματα, από τουλάχιστον σαράντα τέσσερα (44) άτομα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, ενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.







Ανελέητος ξυλοδαρμός ζευγαριού στo Βέλο

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστών, έζησε ζευγάρι στην Κορινθία. Οι δράστες τους ξυλοκόπησαν ανελέητα , για να τους αποκαλύψουν που είχαν κρυμμένα χρήματα.
Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα του Alpha TV για τα όσα βίωσε στα χέρια τεσσάρων κουκουλοφόρων, που τους έστησαν ενέδρα όταν είχαν πάει στο εξοχικό τους για να ταΐσουν τα ζώα.
Οι δυο από τους ληστές έσυραν τη γυναίκα στο εσωτερικό του σπιτιού και άρχισαν να την χτυπούν στο κεφάλι και στο σώμα. Ενώ έψαχναν και έσπαγαν τα πάντα μέσα στο σπίτι.
Ο 48χρονος άνδρας πάλευε να ξεφύγει από τους άλλους δύο στην αυλή. Όταν τον έπιασαν τους αποκάλυψε πως έχει 70 ευρώ στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Οι ληστές πήραν τα 70 ευρώ και την τσάντα της συζύγου του αλλά εξακολουθούσαν να τον χτυπούν άγρια ζητώντας περισσότερα χρήματα.
Κάποια στιγμή ο άνδρας τους ξέφυγε και μπήκε μέσα σε ένα περιφραγμένο χώρο που κρατάει δυο άγρια σκυλιά, από εκεί κατάφερε να βγει έξω στο δρόμο και να καλέσει σε βοήθεια από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.
Τότε οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
“Σωθήκαμε από τύχη. Δεν τους ένοιαζε αν θα μας σκότωναν”, δήλωσε ο 48χρονος άνδρας.


korinthosTV










Συνελήφθη 1 άτομο για απόπειρα κλοπής στην Κόρινθο


Συνελήφθη, στις 9.3.2019 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 43χρονος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε όχημα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός.









Συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Α.Τ Σικυωνίων


«Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο 104,5 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών- Πατρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο άτομα, μία 32χρονη και ένας 31χρονος, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν, στη κατοχή της 32χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο 31χρονος οδηγούσε το όχημα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης της αρμόδιας αρχής», αναφέρεται από την αστυνομία.











Νεότερα για τον 72χρονο που τον σκότωσε ταύρος στην Αρχαία Κόρινθο- Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν…


Επανερχόμαστε σε προηγούμενη- σημερινή ανάρτηση όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: “Στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου άντρας που επέστρεφε από το κτήμα του στο χωριό βρήκε φρικτό θάνατο. Ένας ταύρος έφυγε από παρακείμενο στάβλο, τον οποίο ο ιδιοκτήτης προφανώς δεν είχε καλά φυλασσόμενο σε ασφαλή χώρο, επιτέθηκε στον άτυχο άντρα και τον σκότωσε ακαριαία…”
Σύμφωνα με νεότερες αστυνομικές πληροφορίες της korinthiannews.gr τα ίχνη του άτυχου 72χρονου Ι. Ρέμμα (κατοίκου Αρχαίας Κορίνθου) είχαν χαθεί από το χθες το μεσημέρι. Λίγο πριν τις 21:00 χθες το βράδυ τον βρήκαν οι αστυνομικοί θανάσιμα τραυματισμένο μετά από επίθεση που δέχτηκε από ταύρο. Στο σημείο βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή δύο ταύροι και μία αγελάδα.
Η αγελάδα ήταν ιδιαίτερα επιθετική με τους αστυνομικούς και αναγκάστηκαν να την πυροβολήσουν. Οι δύο ταύροι αν και ήταν άγριοι δεν πείραξαν τους αστυνομικούς. Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας Κορίνθου…


Κ.Ν










ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Σκηνοθέτησαν τροχαίο ατύχημα και κατέληξαν στο τμήμα

“Δύο νεαρά άτομα επιχείρησαν να σχεδιάσουν εικονικό τροχαίο ατύχημα στο Λουτράκι. Για την καταγραφή του συμβάντος κάλεσαν την τροχαία και τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Στη συνέχεια όμως οι νεαροί έγιναν αντιληπτοί από τους επιληφθέντες αστυνομικούς λόγω αμφιβολιών. Τότε τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Α.Τ. Λουτρακίου όπου και ομολόγησαν την πράξη τους”, αναφέρθηκε στο piperatanews.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια