Header Ads

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ : Πλειοδοτούν οι Κυβερνητικοί σε δηλώσεις τύπου Κοτζιά…


Οι πολιτικοί που κυβερνούν αυτή την χρονική συγκυρία έχουν γαλουχηθεί – εκτός από τους δηλωσίες εθελοντές της Εθνικής Μειοδοσίας, που έδωσαν γην και ύδωρ στην υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, προδίδοντας τα κόμματα που τους ανέδειξαν βουλευτές και την Πατρίδα τους – με το πνεύμα της Αριστεράς της δεκαετίας του 1940. Έχουν βγάλει στο σφυρί τα ιμάτια της Ελλάδας και πλειοδοτούν σε δηλώσεις τύπου Κοτζιά, που ισχυρίζεται ανερυθρίαστα «… μην τα θέλουμε όλα δικά μας, ας δώσουμε συμμετοχή στο ενεργειακό και στην Τουρκία…».
Κάποιοι Θα ισχυριστούν ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται και αγνοούν τη γλώσσα της διπλωματίας. Αυτοί οι κάποιοι είναι όργανα που εκτελούν συγκεκριμένη αποστολή για να πουν αυτά που διαδίδουν, ως αυθεντίες Γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον αποχαυνωμένο Ελληνικό Λαό, που παραμιλάει στον ύπνο και στο ξύπνιο του στο ρυθμό της πολιτικής προπαγάνδας που του γίνεται καθημερινή πλύση εγκεφάλου από τα καταστημένα ΜΜΕ της θολοκουλτούρας και του ωχαδελφισμού’
Έγραψε τη Δευτέρα το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων: « Οι πανηγυρισμοί των Αλβανών που φώναζαν’UCK’, μετά τη νίκη των εκλογών στο δήμο, Τούζι του Μαυροβουνίου και οι δηλώσεις για μεγάλη αλβανική νίκη από την Πρίστινα αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της πολιτικής της Μεγάλης Αλβανίας, είπε σήμερα, ο αντιπρόεδρος της σερβικής κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ίβιτσα Ντάτστις. Γίνεται σαφές σε όλους ότι δεν τίθεται σε κίνδυνο μόνο η εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας, αλλά του Μαυροβουνίου, της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας. Αν συνεχίσουμε να κλείνουμε τα μάτια μας στη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας, μπορεί να οδηγηθούμε σε απειλές για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, προειδοποίησε ο Ντάτσιτς μιλώντας στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Τανγιούγκ. Οι υποστηρικτές των αλβανικών κομμάτων στο δήμο Τούζι της Ποντγκόριτσα, όπου ζουν Αλβανοί, νίκησαν χθες το βράδυ στις τοπικές εκλογές και βγήκαν στους δρόμους φωνάζοντας «Ου Τσε Κα- Ου Τσε Κα» [Απελευθερωτικός Στρατός Κοσόβου] κρατώντας αλβανικές σημαίες…», υπενθυμίζει το σερβικό πρακτορείο.
Και η σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση Τσίπρα τι κάνει; Εκτελεί σαφώς τις εντολές αυτών που τον διόρισαν, ως Πρωθυπουργό και όχι της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού και του Συντάγματος, γιατί αντίθετα θα έπρεπε να κάνει δημοψήφισμα για τις Πρέσπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια