Header Ads

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο άνθρωπός μας ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΕΛΛΑΡΗΣ


Την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, το βράδυ έφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Νίκος Κελλάρης, σε ηλικία 88 ετών! Ο αγαπημένος μας πατέρας, παππούς, φίλος και συμπέθερος, ο άνθρωπός μας, άφησε πίσω του μεγάλη θλίψη, αλλά και τη βεβαιότητα ότι υπήρξε καλός και αγαθός άνθρωπος, που επιτέλεσε στο ακέραιο σε δύσκολες Εθνικές εποχές το ανθρώπινο καθήκον του.
Ήταν ένας ‘Ανθρωπος γλυκός, ευγενής, εργάτης της γης, δουλευταράς, άνθρωπος της προσφοράς! Δημιούργησε μια ωραία οικογένεια με την αείμνηστη σύζυγό του, επίσης πολυαγαπημένη Δωροθέα (Δώρη για τους φίλους της), ευτύχησε να δει τα παιδιά του επιστήμονες, όπως το ήθελε, τον Μιχάλη βιολόγο - Καθηγητή Β’ θμιας Εκπαίδευσης, και τον Τάσο - Πολιτικό Μηχανικό, έζησε και χάρηκε να μεγαλώσει και δύο εγγόνια. Πολυδιαβασμένος, δεν άφηνε βιβλίο αδιάβαστο όσο κουρασμένος και να γύριζε από τις αγροτικές ασχολίες του!
Ο Νίκος, έδωσε μαθήματα ζωής σε όλους μας, ήταν καλός πατριώτης, καλός οικογενειάρχης και καλός φίλος. Αιωνία η μνήμη του! Πάντα θα είναι ανάμεσά μας!

Τάσος Κελλάρης - Εύη Κοκκίνου και παιδιά
Ελένη και Βαγγέλης Κόκκινος

Τα παιδιά του, Μιχάλης, Τάσος και Εύη, τα εγγόνια του, τα αδέλφια του και οι λοιποί συγγενείς, ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στη μεγάλη απώλεια.



40νθήμερο Μνημόσυνο

Την Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019, θα τελέσουμε 40νθήμερο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Νικολάου Κελλάρη,στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Εξαμιλίων Κορινθίας.

Καλούνται όσοι επιθυμούν να προσέλθουν και ενώσουν μαζί μας τις προς τον Ύψιστον δεήσεις.

Τα παιδιά του

Μιχάλης Κελλάρης

Τάσος Κελλάρης - Εύη Κοκκίνου και τα εγγόνια του

Δεν υπάρχουν σχόλια