Header Ads

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΦΙΑΣ ΠΑΠΑΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ


Η τύχη και η επιλογή, η ευλογία της ενασχόλησης με τη γη ως εργασία, ως επένδυση, ως αυτοσκοπός δημιουργίας και παραγωγής, ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, μπολιάζει τον καθένα με αγάπη, αφοσίωση, μεράκι και πείσμα κόντρα στις επίπονες αντιξοότητες.
Ο αγροτικός κόσμος απ’ τον οποίο προέρχομαι, είναι γαλουχημένος με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Η υπερπροσπάθεια είναι η καθημερινότητά μας. Όχι μόνο για τις ανάγκες της εργασίας μας και της διαβίωσής μας, αλλά και για να γίνουν δεδομένα όσα θα έπρεπε στη χώρα και τον τόπο μας να είναι αυτονόητα.
Η συμμετοχή μου σε μια τέτοια προσπάθεια είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω ως καθήκον για τα καλύτερα που αξίζουν στον κλάδο μας και στον τόπο μας, αλλά και για τα καλύτερα που οφείλουμε να «κληροδοτήσουμε» στις επόμενες γενιές.
Με την ίδια αγάπη και αφοσίωση που έχω τάξει τον εαυτό μου στην αγροτική δραστηριότητα, στη γη, συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για να αγωνιστώ για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει. Μαζί με τον Πελοπίδα Καλλίρη και τους συνοδοιπόρους του, είμαι σίγουρη ότι θα κάνουμε πράξη το αυτονόητο. Την εξέλιξη του τόπου μας.

Σοφία Παπαμεντζελοπούλου

Επιχειρηματίας Αγρότισσα

Δεν υπάρχουν σχόλια