Header Ads

Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Πανταζής επισημαίνει την έξαρση της εξαπάτησης πολιτών…


Κυρία Διευθύντρια ,
Παρακαλώ να δημοσιεύσετε στην έγκριτη Εφημερίδα σας «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» κάποιες παρεμβάσεις μου, ως δημότη και υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμου Κορινθίων:
Ως επιχειρηματίας που βιώνω την καθημερινότητα και την υποβάθμιση της ζωής την Ελλήνων επαναστατώ μέσα μου για την διαρκώς αυξανόμενη έξαρση της εγκληματικότητας στον τόπο που γέννησε την Δημοκρατία και τις βασικές Αξίες της ζωής.
Το γνωστόν αρχαιοελληνικό «Πενία τέχνας κατεργάζεται» στην εποχή μας έχει βρει την πλήρη εφαρμογή του. Οι κάθε λογής απατεώνες απεργάζονται με σύγχρονες μεθόδους «χειρουργικά κτυπήματα» σε άτομα, οικογένειες και επιχειρήσεις.
Όσον αφορά τα άτομα και τις οικογένειες τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και πιο συχνά να παρουσιάζονται κρούσματα εξαπάτησης πολιτών με διάφορους τρόπους με σκοπό την απόσπαση χρημάτων.
Μία μορφή εξαπάτησης είναι με την μορφή φιλανθρωπίας. Επιτήδεια εκπαιδευμένοι χρησιμοποιούν γνωστούς φιλανθρωπικούς ή κοινωνικούς οργανισμούς και με ένα στο χέρι πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι ζητώντας βοήθεια για τυφλούς , πάσχοντες και πάει λέγοντας. Είναι όλοι αυτοί πραγματικοί εκπρόσωποι φορέων;
Κάποιοι άλλοι, τηλεφωνούν στην γυναίκα μητέρα ή σύζυγο και παριστάνοντας ότι είναι υπάλληλοι ενός δημόσιου φορέα ζητάνε αντάλλαγμα χρημάτων για κάποια υποτιθέμενη εξυπηρέτηση. Αρκεί να πάρουν λίγα χρήματα.
Οι μέθοδοι εξαπάτησης δεν αφήνουν απέξω Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ, Δήμους, Τροχαία και Δημόσιες Υπηρεσίες που χρησιμοποιούν κατά κόρον.

ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

Πανταζής Σπυρίδων

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορινθίων

Συνδυασμός Συμμαχία Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια