Header Ads

Χωρίς Λαρεντζάκη και Κατσίβελη η Εθνική κόντρα στη Γεωργία


Χωρίς τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Δημήτρη Κα­τσίβελη θα παραταχθεί η Εθνική Ανδρών στην αναμέ­τρηση σήμερα Πέμπτη (21/2, 20:30), απέναντι στην Γεωργία, στα «Δύο Αοράκια». 
Με τον σούτινγκ γκαρντ της ΑΕΚ, Γιαννούλη Λαρε­ντζάκη και τον πλέι μέικερ του Προμηθέα Πατρών, Δη­μήτρηυ Κατσίβελη να μην συμπεριλαμβάνονται στην 12άδα, η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία στην Κρήτη, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, όπως γνωστοποίησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος. 
«Κλείνουμε έναν κύκλο δώδεκα αγώνων με μεγά­λη επιτυχία», είπε αρχικά ο Σκουρτόπουλος και συνέχι­σε: «Δεν θα έχουμε μαζί μας στο ματς της Πέμπτης τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος ήταν ο άτυχος της παρέ­ας καθώς ταλαιπωρείται από μια ίωση. Δυστυχώς κά­θε φορά έχουμε ένα τέτοιο περιστατικό. Εκτός θα εί­ναι και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που ενσωματώθη­κε σήμερα από ένα μεγάλο ταξίδι και σκοπός μας εί­ναι να κάνει 2-3 προπονήσεις και να μας βοηθήσει στο ματς με τη Γερμανία που είναι εξαιρετικά δύσκολο. 
Αυτή η ομάδα, είτε παίζει εντός είτε εκτός, έχει α­παιτήσεις από τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί. Σίγου­ρα οι Γεωργιανοί θα έχουν πάρει επιπλέον πληροφορί­ες από τους Έλληνες που έχουν στο τεχνικό τιμ, αλλά το ματς εξαρτάται καθαρά από το πώς θα το αντιμετω­πίσουμε εμείς. Κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια