Header Ads

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ : Οδεύουμε προς διχασμό της Ν.Δ. στις Δημοτικές Εκλογές ; Τα εγκώμια του Άδωνη, η υποκρισία της Ν.Δ και το αδιάφορο «σφύριγμα» του Πελοπίδα!


Δίλημμα έχει ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης για το…μέλλον του σημερινού Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη. Τον θέλει Δήμαρχο Κορινθίων ή τον θέλει στο πλευρό του στο Υπουργείο όπως είπε από την εκδήλωση της τοπικής του Κιάτου όπου και έδωσε το παρόν;
Το δίλημμα αφενός δείχνει την σιγουριά του Αντιπροέδρου για την εκλογή Καλλίρη στο Δήμο και αφετέρου την σιγουριά για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Εθνικές εκλογές.
Ερώτημα πρώτο:
Από πού πηγάζει η σιγουριά νίκης στα δημοτικά πράγματα της Κορίνθου όταν το κόμμα επίσημα έχει επιτρέψει δυο υποψηφιότητες στο Δήμο Κορινθίων; Δεν αντιλαμβάνεται πως έχει επέλθει «διχασμός»;
Κι αν όχι, δεν υπάρχει η ενημέρωση από την Τοπική ΝΟΔΕ πως τα στελέχη έχουν κατανεμηθεί και στους δυο συνδυασμούς;
Ερώτημα δεύτερο:
Όταν σαν κόμμα έχεις αποφύγει να δώσεις χρίσμα στον Πελοπίδα Καλλίρη αποδεικνύοντας στην πράξη πως δεν θέλεις να «χάσεις» από τις τάξεις σου το Βασίλη Νανόπουλο ή να έρθεις στην δυσάρεστη θέση να τον διαγράψεις αφού ο ίδιος έχει δηλώσει σε απόλυτους τόνους πως ούτως ή άλλως θα είναι υποψήφιος, τι νόημα έχουν ανάλογες δηλώσεις σαν αυτές του Άδωνι Γεωργιάδη από το Κιάτο; Μαρτυρούν πως επίσημα δεν δίνεται χρίσμα – λεχθέντα Προέδρου Μητσοτάκη -αλλά ανεπίσημα τα στελέχη μπορούν να περιοδεύουν και να παρέχουν τέτοια στήριξη;
Είναι Προεδρική τακτική ή απλά τα στελέχη προσπερνούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη;
Το πρώτο επιχείρημα που στηρίζει αυτήν την θεωρία είναι τα λεγόμενα Βορίδη από την Αργολίδα για την κραυγαλέα περίπτωση Καμπόσου και το δεύτερο η πιθανή παρουσία Αυγενάκη στην επίσημη παρουσίαση του Πελοπίδα Καλλίρη τις επόμενες ημέρες.
Ερώτημα τρίτο:
Για πόσο καιρό ακόμα το κόμμα θα συνεχίζει να «σφυρίζει αδιάφορα» για την στάση Καλλίρη κυρίως στα Περιφερειακά;
Η επίσημη κομματική επιλογή είναι ο Παναγιώτης Νίκας… Το κόμμα έχει ήδη διαγράψει δυο στελέχη του από την Κορινθία τους κυρίους Παπαφωτίου και Πετρίτση επειδή συντάσσονται με τον συνδυασμό του εν ενεργεία Περιφερειάρχη κ.Πέτρου Τατούλη.
Επίσημη δήλωση στήριξης Καλλίρη στον Παναγιώτη Νίκα ΔΕΝ υπάρχει!
Τουναντίον ο κ.Πελοπίδας Καλλίρης παραμένει Αντιπεριφερειάρχης του Πέτρου Τατούλη στην Κορινθία και… «δεν ανοίγει μύτη!»
Τα ερωτήματα είναι διάχυτα στην κοινωνία και αν δεν απαντηθούν με επάρκεια τότε και η σιγουριά Γεωργιάδη για κυβερνητική θητεία έχει χτιστεί επάνω σε θεμέλια σαθρά.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Νανόπουλος Ερμού 14 Κόρινθος 20131

Τηλ : 2741084863 Κινητό : 6978000345

Email : vnanopoulos@outlook.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια