Header Ads

Η Προδοσία των Πρεσπών και οι ψηφίσαντες βουλευτές


Αρχαία Σικυών τη 30η Ιανουαρίου 2019

Κύριε Διευθυντά
Την 20 Ιανουαρίου 2019 εκατόν πενήντα τρεις βουλευτές κατ΄εφημισμόν εθνορήτορες κι εθνοπατέρες, δια της ψήφου των έγραψαν μία μελανή σελίδα εις την ιστορία της Χώρας, κυρώσαντες την συμφωνία των Πρεσπών, προδώσαντες ούτω το ιερόν όνομα της μιάς και μόνης Ελληνικής Μακεδονίας εις τους Σλαύους των Σκοπίων. Εκ των ως άνω 153 βουλευτών, οι 145 ανήκοντες εις τον ΣΥΡΙΖΑ, κουμουνισταί όντες άρα ανθέλληνες, ενήργησαν ιδεοληπτικώς, γεγονός το οποίον πιστοποιεί η δήλωσις της αντιπροέδρου της Βουλής Τασίας Χριστοδουλοπούλου, ότι είναι υπερήφανος που υπέγραψε κείμενον υπέρ της αναγνωρίσεως των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία» . Εις ετέραν δήλωσίν της είπεν , η κύρωσις της συμφωνίας των Πρεσπών αποτελεί συνέχεια της δράσεως του ΕΑΜ, το οποίον το 1946 δια συμφωνίας του Πετριτσίου παρέδιδεν εις τους τότε κομμουνιστικούς γείτονες Βουλγαρία και Γιουκοσλαβία την Μακεδονίαν και Θράκην προς δημιουργίαν Σοβιετικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
Ούτω αποδεικνύεται περιτράνως το λεχθέν κατά Νοεμβρίου 1948 εις Καλάμας, υπό του Στρατή Μυριβήλη, εις λόγον του υπό τον τίτλον «Ο κουμουνισμός και το παιδομάζωμα», ότι «Δεν υπάρχουν Έλληνες κουμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει νάναι Έλληνας».
Οι υπόλοιποι οκτώ οι συμπληρώσαντες την πλειοψηφίαν, ενήργησαν συμφεροντολογικώς προς ικανοποίησιν των ποταπών των συμφερόντων, ήτοι την παράτασιν επ΄ολίγους μήνες είτε της θέσεώς των εν τη κυβερνήσει, είτε κατά το ίδιο χρονικόν διάστημα λήψεως της παχυλής αργομισθίας και των πάσης φύσεως άλλων παροχών. Άπαντες οι ανωτέρω έθεσαν υπεράνω της Πατρίδος και παρά την αντίθετον γνώμην της συντριπτικής πλειψηφίας του ελληνικού Λαού , τας ιδεολογικάς των δοξασίας και τα οικονομικά συμφέροντά των. Δια την ιστορίαν σημειώνω τα ονόματα των οκτώ συνοδοιπόρων, ή κατά Λένιν ¨χρησίμων ηλιθίων¨, δια να τους γνωρίζη ο λαός την θέλησιν του οποίου ηγνόησαν, ώστε να τους φερθή αναλόγως την ώρα της κάλπης.
Αυτή είναι : Κατερίνα Παπακώστα, Έλενα Κουντουρά, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Σπ. Δανέλλης, Στ. Θεοδωράκης, Γ. Μαυρωτάς, Σπ. Λυκούδης, Θαν. Θεοχαρόπουλος.
Άπαντες οι ψηφίσαντες την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών διέπραξαν προδοσίαν, εις βάρος της Πατρίδας, αν αυτή τυγχάνη και «εσχάτη» πιθανώς κάποτε να ελεχγθή τούτο και να καταλογισθούν ευθύναι.
Τέλος, επειδή αι δηλώσεις της Β. Χριστοδουλοπούλου φανερώνουν ότι πιστεύει πως ο Στάλιν ζή, την πληροφορώ ότι ότι το απο….. τέρας το βαρυνόμενον με την θανάτωσιν 60.000.000 σοβιετικών πολιτών έχει αποβιώσει από το 1953 και οι Πατερούληδες, εξέ……. Το 1989, ότε το σαθρό οικοδόμημα της Σοβιετικής Ρωσίας κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος.

Μετά τιμής

Ανδρέας Ντάνος

Αντισμήναρχος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια