Header Ads

ΤΗΝ ΑΡΕΤΗΝ ΟΥ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΠΑΝΤΕΣ ΤΙΜΩΣΙΝ» (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ)


ΕΠΙΣΤΟΛΗ Του Ιωάννη Ασλανίδη *

Σήμερα (12-2-2019) στον ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό του ΣΚΑΪ (ΣΗΜΕΡΑ), παρακολούθησα τις διάφορες δηλώσεις κατά καιρούς του Αξιότιμου κ. Τέρενς Κουίκ και ειλικρινά έμεινα άφωνος και πλήρως απογοητευμένος. Σκέφτηκα! είναι δυνατόν ένας πολιτικός με ένα τόσο έντιμο παρελθόν, σήμερα σε ώριμη πλέον ηλικία, να ντροπιάσει την προσωπικότητά του, να προδίδει τις αρχές και τις αξίες τιμής, που τον κοσμούσαν και! να φτύνει κυριολεκτικά σ’ αυτά που δήλωνε μέχρι σήμερα, για μια εφήμερη θέση με τις σχετικές απολαύσεις;
Ακόμη και σήμερα πιστεύω, ο κ. Κουίκ γνωρίζει ότι, η περιοχή των Σκοπίων ουδέποτε ήτο Μακεδονία του Αλεξάνδρου, ότι οι Σλάβοι κάτοικοι αυτής δεν έχουν καμία σχέση με το Μακεδονικό Έθνος («Ανόητε έτσι ούν και η Μακεδονία Ελλάς» (Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κατά την στέψιν στα Ίσθμια, ως Αρχηγός των Ελλήνων κατά την εκστρατεία εναντίον των Περσών). Όπως επίσης γνωρίζει καλά, πως η γλώσσα που ομιλούν οι κάτοικοι της περιοχής των Σκοπίων είναι μια παρεφθαρμένη Βουλγαρική γλώσσα και δεν έχει καμία σχέση με την Μακεδονική γλώσσα του Φιλίππου και του Μ. Αλέξανδρου. Παρ’ όλα αυτά, όπως λέει ο Γκαίτε, πούλησε την ψυχή του στο διάβολο και δέχθηκε και συμβιβάστηκε, με την απαράδεκτη αυτή συμφωνία, η οποία καθορίζει πλέον την έναρξη και την αρχή των προβλημάτων για την Μακεδονία μας.
Προσωπικά αρχίζω να πιστεύω ότι, η σημερινή Κυβέρνηση περισσότερο λόγω ιδεοληψίας, υπέγραψε αυτήν την κατάπτυστη συνθήκη των Πρεσπών, περισσότερο για να ολοκληρώσει, αυτό που δεν κατόρθωσαν οι Στασιαστές Κομμουνιστές μετά τον Β! Π.Π. παρά από πιέσεις της Αμερικής και της Ε.Ε. Και! ο Αγαπητός κ. Κουίκ έγινε, ένα βοηθητικό όργανο στην προδοτική αυτή υπόθεση.
Εγώ προσωπικά λυπάμαι, γιατί πίστευα ότι, ο κ. Κουίκ δεν θα είχε ποτέ αυτή την πολιτική σταδιοδρομία των κομματικών αλμάτων. Σκέπτομαι με τέτοιες ανερμάτιστες δηλώσεις που δεν συγκολλούν με τίποτε, πώς θ’ αντιμετωπίσει αύριο τους Έλληνες Πατριώτες, τους φίλους του, τους παλαιούς συνεργάτες του και τον σκεπτόμενο Ελληνικό λαό!!!
«Όχι, δεν είναι δυνατόν να αγαπά την πατρίδα του εκείνος, ο οποίος εις όφελος του εχθρού εύρε το ιδικόν του», (ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, Δημηγορία περί του Στεφάνου).

Ιωάννης Μ. Ασλανίδης

Αντ/γος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια