Header Ads

ΔΗΛΩΣΗ Νεκταρίας Καραντζή - Αλατζάκη


Η επιλογή του Δημάρχου Κορινθίων το 2019, είναι μια καθοριστική πράξη και ίσως η πιο καθοριστική σε σχέση με όλες τις προηγούμενες.
Ο Δήμος Κορινθίων δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλο χρόνο, δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλες ευκαιρίες.
Έφτασε ο καιρός να αλλάξουμε πορεία και να βαδίσουμε μια νέα, διαφορετική, μία πορεία που σίγουρα θα αξίζει στην Ιστορία και τις προοπτικές της Κορίνθου. Που θα αξίζει στους πολίτες του τόπου μας.
Σε αυτή την προσπάθεια, θεώρησα ότι δεν μπορώ και δεν πρέπει να απουσιάσω. Ως άνθρωπος της αγοράς για 19 χρόνια, θεωρώ ότι μπορώ να συνδράμω στη διαμόρφωση καλύτερου πλαισίου και προοπτικών για την τοπική οικονομία με πολυεπίπεδα οφέλη για την Κοινωνία.
Με δήμαρχο Κορινθίων τον Πελοπίδα Καλλίρη είναι σίγουρο πως ο Δήμος μας θα βρει αυτήν την πορεία που του αρμόζει.
Και αυτό το εξασφαλίζει η πολύχρονη παρουσία του στα κοινά, το ήθος, το έργο του, η ευπρέπεια, και η αποτελεσματικότητά του.
Ο Πελοπίδας Καλλίρης, με βοηθούς και συμπαραστάτες μία ομάδα νέων ανθρώπων, αλλά και των δοκιμασμένων στην αυτοδιοίκηση και αναγνωρισμένων για την προσφορά τους στελεχών, θα οδηγήσει το Δήμο μας στη θέση που του αξίζει. Στη θέση που όλοι προσδοκούμε. Σε θέση πρωταγωνιστή.
Σε αυτή τη γνήσια και ειλικρινή προσπάθεια, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων.

Νεκταρία Καρατζή- Αλατζάκη / Έμπορος

Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Λακεδαιμονίων Κορινθίας «ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια