Header Ads

Δημοσιεύματα που μετράνε / Αναρτήσεις στο διαδίκτυο : Παραπολιτικό για εκδήλωση Καλλίρη από Βασίλη Νανόπουλο...


10:34 π.μ. (Πριν από 42 λεπτά Στο facebook)

Ποιόν κοροϊδεύει η ΝΔ στην Κόρινθο; - Έπεσαν οι μάσκες χθες στο Θωμάς Θωμαΐδης !

Απόλυτα εκτεθειμένο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης από τα όσα από την Κόρινθο και την εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του Πελοπίδα Καλλίρη είπε ο Αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος μάλιστα την ιδιότητά του και όχι την φιλία του με τον Π. Καλλίρη, προφανώς τον ενόχλησε υπέρμετρα η δήλωση Νανόπουλου την περασμένη εβδομάδα για τα όσα από την τοπική του Κιάτου είχε πει και ευχηθεί!
«Η ΝΔ στηρίζει στο Δήμο Κορινθίων Πελοπίδα Καλλίρη» είπε ο Αντιπρόεδρος, μια φράση που είχε αποδέκτες το καθαρά κομματικό ακροατήριο που ο ίδιος ο υποψήφιος συνειδητά είχε επιλέξει; Τον Πρόεδρο της Ν.Δ για να του επισημανθεί το «λάθος» της μη στήριξης; Τον Βουλευτή Χρίστο Δήμα που απουσίαζε ενισχύοντας τις φήμες που ήθελαν να έχει βάλει veto στην επίσημη ανακοίνωση του Καλλίρη από τη ΝΔ;
Σίγουρα δεν είχε αποδέκτες τους δημότες της Κορίνθου, του Δήμου Κορινθίων, αφού αυτοί απουσίαζαv. Σίγουρα δεν είχε αποδέκτη τον απλό Νεοδημοκράτη, ο οποίος είδε χθες να αποκαλύπτεται ένα παιχνίδι που παίχτηκε τις προηγούμενες εβδομάδες στις πλάτες του! Τον Νεοδημοκράτη που άκουσε τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη να επιτρέπει στις κοινωνίες να επιλέξουν την υποψηφιότητα που επιθυμούν, εάν αυτές είναι περισσότερες από μια (του κομματικού χώρου), άκουσε όμως και τον Αντιπρόεδρο της να δίδει επίσημο χρίσμα από το Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου τι κι αν λεπτά αργότερα ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μειμαράκης από το βήμα της ίδιας εκδήλωσης μιλούσε για «ανεξάρτητη υποψηφιότητα».
«Με τιμά η στήριξη» είπε περιχαρής ο Πελοπίδας Καλλίρης, που άκουσε την φράση που εβδομάδες πριν ανέμενε από τα χείλη του στενού του φίλου και Αντιπροέδρου του κόμματος, ευχαριστώντας τον Άδωνι και τον Μειμαράκη . Ευχαριστώντας τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη που τι; Έστειλε το χρίσμα με τον Άδωνι, αν και καθυστερημένα;
Ευχαριστώντας «τους αγωνιστές της ΝΟΔΕ που στάθηκαν στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή» όπως είπε τι κι αν εκείνη η στήριξη είχε δοθεί πριν ακόμα ο ίδιος εκφράσει επιθυμία υποψηφιότητας!
Αν αυτό δεν είναι διχασμός τότε ποιος είναι; Οι της ΝΟΔΕ Κορινθίας, που τον στηρίζουν , οι της τοπικής του δήμου κορινθίων που στηρίζουν Νανόπουλο τι; Όλοι εκείνοι οι Νεοδημοκράτες που απουσίαζαν τι;
«Θα σε εγκλωβίσει το χρίσμα σε επίπεδο κοινωνίας» θα ρωτήσει ο δημοσιογράφος, που ανέλαβε το δύσκολο έργο να συνεντευξιάσει τον υποψήφιο αφού ευχέρεια στο λόγο και στην επικοινωνία ώστε ν απευθύνει ομιλία - λόγο δεν έχει, για να φανεί, παρ ότι σχεδιασμένη η συνέντευξη, η αμηχανία του υποψηφίου. «Πιο σημαντική είναι η στήριξη της κοινωνίας» είπε ο Πελοπίδας Καλλίρης, πως να πείσεις όμως γι αυτό όταν το ακροατήριο είναι κατ επιλογήν κομματικό (υπήρξε κινητοποίηση παγκορινθιακή επι 10 μέρες βάσει...καταλόγου που διέθεσε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ με στελέχη να καταγράφονται από Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Αγίους Θεοδώρους, στελέχη που ΔΕΝ ψηφίζουν για Δήμαρχο Κορινθίων συνεπώς, η παρουσία τους ήταν καθαρά για να δοθεί στην εκδήλωση κομματικός χαρακτήρας ) και όταν τις τελευταίες 10 ημέρες έχεις «βομβαρδίσει» την επικαιρότητα με δηλώσεις στήριξης στελεχών της Νέας Δημοκρατίας κάνοντας εμφανή, αν μη τι άλλο τον μεγάλο φόβο και την περισσή ανασφάλεια που σου προσδίδει η υποψηφιότητα Νανόπουλου, που κατά τα πραχθέντα, αυτόν θεωρείς κύριο αντίπαλό σου και όχι τον εν ενεργεία Δήμαρχο!
2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωρούν λέει σοφά ο λαός μας! Ούτε στην μασχάλη του Πελοπίδα Καλλίρη, που θέλει αφενός καθαρή πολιτική στήριξη επαναφέροντας έναν παλαιοκομματισμό που η αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε για να αποτινάξει και αφετέρου να είναι και «Δήμαρχος όλων» όπως είπε! Αλλά ούτε και στη μασχάλη του κόμματος που επίσημα δεν στήριξε αλλά τελικά στηρίζει!
Πόσο εξαπατημένος αισθάνεται σήμερα ο Νεοδημοκράτης της Κορίνθου; Ο απλός Νεοδημοκράτης αλλά και το στέλεχος που πήρε γραμμή από τον Πρόεδρο να στηρίξει όποια υποψηφιότητα από τις δυο ήθελε, αλλά βρίσκεται από χθες εκτεθειμένο αφού το κόμμα, εκφράστηκε επίσημα για τον Πελοπίδα Καλλίρη;
Μια εξαπάτηση βέβαια που συνεχίζεται εάν κανείς σκεφτεί πως ο Πελοπίδας Καλλίρης είναι ακόμα ο Αντιπεριφερειάρχης του Πέτρου Τατούλη, τον οποίον επίσημα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο έχει απορρίψει αλλά και πολεμά!
Αλλά μάλλον γι αυτήν την λεπτομέρεια δεν θα είναι ενήμερος ο Αντιπρόεδρος Γεωργιάδης ούτε και ο Γραμματέας Αυγενάκης ο οποίος... έστριψε δια του πυρετού και δεν έκανε την εμφάνισή του τελικά στην εκδήλωση Καλλίρη!
ΥΓ: Τα «χιλιόμετρα» που πρέπει να διανύσει κάποιος από τις χρόνιες κρατικές θέσεις στην κοινωνία είναι πολλά και ο εκλογικός χρόνος λίγος! Η δε μνήμη διόλου κοντή αφού η παρουσία των τελευταίων 5 ετών παρ ότι Αντιπεριφερειάρχης, ολοκληρώνεται σε διοικητική διαχείριση και είναι ισχνής. Να πω και τούτο΅Ο κ. Καλλίρης, προσπάθησε πριν λίγες ημέρες με γραπτή δήλωσή του να μας πείσει ότι ο υποφαινόμενος δεν ακολούθησε την εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη και να κάνει πίσω. Και αυτό όταν ο ίδιος υποβάθμισε την επιλογή του Προέδρου για τον Π. Νίκα… «Μ ενδιαφέρει το έργο και όχι η προσωπική προβολή» η απάντηση του Υποψηφίου. Όταν όμως για «έργο» ορίζεται η διευθέτηση αρδευτικών με καθυστέρηση πολλών ετών , οι συμβάσεις για την υλοποίηση έργων, τότε δεν αποδεικνύεις παρά ότι είσαι ένας διαχειριστής και τίποτε παραπέρα! Και ο Δήμος Κορινθίων δεν χρειάζεται διαχειριστή αλλά Δήμαρχο!

Με εκτίμηση

Βασίλης Νανόπουλος – υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων

Δεν υπάρχουν σχόλια