Header Ads

Έξω από τα δόντια : Η Μεσόγειος των Ελλήνων βάφτηκε κόκκινη..


Πριν λίγα χρόνια είχαμε γράψει σ΄αυτή την στήλη: «Η εικόνα που είδαν οι Έλληνες στις ειδήσεις το βράδυ της Δευτέρας στους τηλεοπτικούς Σταθμούς με τη σφαγή 21 Αιγυπτίων Χριστιανών από Ισλαμιστές, ήταν απάνθρωπο και φρικαλέο από πάσης απόψεως. Το αίμα χριστιανών και μάλιστα ελληνογενών χριστιανών έχει ματώσει την θάλασσα της Μεσογείου, όπου οι Έλληνες μεγαλουργούν από τα πανάρχαια χρόνια. Στη Μεσόγειο, λοιπόν την Μεσόγειο των Ελλήνων, έχουν σφαγιαστεί από το σπαθί του Ισλάμ, κυρίως ελληνογενείς πληθυσμοί της Συρίας, της Λιβύης και της Αιγύπτου με πρώτα θύματα Ιερείς, Μοναχές και Μοναχούς, αλλά και απλούς πολίτες.
Ιστορικά, αυτά τα γεγονότα οδηγούν τη σκέψη μας συνειρμικά στην εποχή του Ριχάρδου του «Λεοντόκαρδου», που έσφαζαν και εκείνοι στα χρόνια των φρικαλεοτήτων τους Έλληνες Ορθόδοξους και βίαζαν μοναχές στην Κύπρο τον 12ο αι. μ.Χ. Στις ημέρες μας όμως, η ιστορία με πρωτεργάτες αυτή τη φορά ως όργανα των εντολοδοτών της δήθεν Συμφιλίωσης και Ειρήνης των Λαών της γης, επαναλαμβάνεται, ως δραματική φάρσα. Οι δυτικοί Καθολικοί και Προτεστάντες, απόγονοι των παπικών δολοφόνων «σταυροφόρων» παρακολουθούν αμέτοχοι την σφαγή, χωρίς να συγκινούνται και να διαδηλώνουν οι Πρωθυπουργοί χωρών στο κέντρο του Παρισιού, όπως συνέβη με την άνανδρη δολοφονία 17 συνανθρώπων.
Όταν πριν από λίγα χρόνια τα διεθνή κατεστημένα ΜΜΕ παρουσίαζαν την επέμβαση των Νατοϊκών Δυνάμεων κατά της Λιβύης, όπου συνέβη ο προχθεσινός σφαγιασμός των αθώων Χριστιανών, ως κίνηση για την απελευθέρωση του πληθυσμού από τον “Δικτάτορα Καντάφι”, εμείς είχαμε καταγγείλει τη σκευωρία, ως ωμή παρέμβαση του Σχεδίου της Αραβικής Άνοιξης με γεωπολιτικούς σκοπούς. Αμερικανοί, Άγγλοι, Γάλλοι και λοιποί της Συμμορίας των διεθνών αρπακτικών, πυροβολούσαν εκ του ασφαλούς άμαχους πληθυσμούς και στόχους από Ευρωπαϊκές βάσεις και αεροπλανοφόρα με πυραύλους και βόμβες, ώστε οι πράκτορές τους να καθοδηγήσουν τον “Επαναστατημένο Λαό” να καταστρέψει ό,τι με θυσίες είχε κατορθώσει το καθεστώς.
Είναι φανερό πως κάποιοι, που επιδιώκουν την φρούδα υποταγή του ανθρώπινου γένους, την ώρα που οι λαοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, αυτοί συνωμοτούν με τα γεωπολιτικά τους σχέδια “Μαύρων Επιχειρήσεων”. «Έστιν δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ’ ορά», να είναι βέβαιοι πως οι Δυνάμεις του ανέσπερου φωτός, οι “Άγγελοι του Καλού” θα τους αμείψουν κατά τα έργα τους...»
Μήπως οι καταστροφές από πολέμους, λιμούς, εμπρησμούς, πλημμύρες, σεισμούς κ.α. σε αυτά τα κράτη, είναι η Νέμεση ;

Δεν υπάρχουν σχόλια