Header Ads

Οι πατριώτες φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν την Θεσσαλονίκη να σειστεί από τις φωνές τους – Έπαιξε το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή» στην Τούμπα!


Κύριε Διευθυντά της «Φωνής της Κορίνθιας» σας αποστέλλω το κατωτέρω επίκαιρο δημοσίευμα του Mcnews.gr με την παράκληση να δημοσιευθεί στην έγκριτη εφημερίδα σας.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία


Δημήτρης Παναγιώτου

Κόρινθος 29.1.2019

Ξεκάθαρη θέση για το θέμα της Μακεδονίας πήραν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ
    Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ για τη 18η αγωνιστική της Super League, οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» έστειλαν το δικό τους μήνυμα, για το θέμα της Μακεδονίας και ενάντια στην προδοτική Κυβέρνηση! Συγκεκριμένα, στο γήπεδο της Τούμπας, υπήρξε πανό, αναφερόμενο στη συμφωνία των Πρεσπών, ενώ σε αρκετές στιγμές μέσα στο παιχνίδι ακούστηκε το σύνθημα: «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί, η Μακεδονία είναι ελληνική»!
    Οι αντιδράσεις κορυφώθηκαν, στο τέλος του αγώνα, όταν από τα μεγάφωνα του γηπέδου, έπαιξε το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή». Εκείνη η στιγμή ήταν συγκλονιστική όπως θα δείτε και στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Mcnews.gr.
    Για ακόμα μία φορά, οι αποδεδειγμένα πατριώτες φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν την Θεσσαλονίκη να σειστεί από τις φωνές τους. Όπως και την ημέρα προ μηνών που έδειραν λαθρομετανάστες μέσα στην Αθήνα, που τους έδωσαν εθνική αφορμή…

Δεν υπάρχουν σχόλια