Header Ads

Δήμαρχος Κορινθίων : Πόσιμο νερό και στην Δημοτική Κοινότητα Άσσου - Λεχαίου


Κόρινθος, 30-01-2019: Ο Δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός, επισκέφθηκε την Τρίτη 29 Ιανουαρίου το πρωί
την Δημοτική Ενότητα Άσσου-Λεχαίου προκειμένου να κάνει γνωστό ένα σημαντικό για την περιοχή έργο, που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων. Συγκεκριμένα, μετά από προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής η περιοχή πλέον θα τροφοδοτείται αποκλειστικά με πόσιμο νερό. Όπως δήλωσε μάλιστα ο κ. Πνευματικός ανακοινώσεις θα αναρτηθούν σε όλους τους δημόσιους χώρους προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Μάλιστα, υπάρχει και σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Κορίνθου, η οποία επιβεβαιώνει για την καλή ποιότητα του νερού.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα πάντα του Δημάρχου Κορινθίων, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες αντικαταστάσεις δικτύων, ενώ εντός ολίγων ημερών θα ξεκινήσουν και εργασίες αντικατάστασης των εναπομεινάντων δικτύων προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα και η παροχή του νερού. Αυτή είναι η απάντηση της παρούσας Δημοτικής Αρχής σε όσους ισχυρίζονται ότι δεν έχει τίποτα περαιτέρω να προσφέρει. Αυτοί θα ρίχνουν λάσπη και εμείς θα απαντάμε με έργα, συμπλήρωσε ο κ. Δήμαρχος.



Εκδηλώσεις στο Δήμο Κορινθιων για την κοπή της Πίτας

Παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων, των αντίστοιχων Προεδρείων, προσωπικού και δημοτών η Δημοτική Αρχή διοργάνωσε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα ΚΑΠΗ Εξαμιλίων, Άσσου- Λεχαίου, Κοινωνικών Φροντιστηρίων και Β΄ ΚΑΠΗ Κορίνθου. Πολλοί οι συμμετέχοντες, συγχαρητήρια και ανταλλαγές ευχών για το νέον έτος, χαρμόσυνη ατμόσφαιρα, ανθρώπινες σχέσεις. Και του χρόνου…

Δεν υπάρχουν σχόλια