Header Ads

Σοβαρά προβλήματα από την κατάρευση γέφυρας στον Φενεό


-Αυτές τις ημέρες κατέρρευσε στον Φενεό η κεντρική γέφυρα στον Όλβιο ποταμό, που συνδέει τις Κοινότητες Αρχαία Φενεός-Πανόραμα-Λίμνη Δόξα-Μοναστήρι Αγίου Γεωργίου.
-Συμπατριώτης μας γράφει στα Μ.Κ.Δ. «Έπεσε και η κεντρική γέφυρα. Ήταν από την καλή συντήρηση. Ο Φενεός σε πλήρη διάλυση».
-Είναι πολλά και σοβαρά τα προβλήματα, σε όλα τα επίπεδα, που έχουν προκύψει στην περιοχή μας που, όπως έχω τονίσει πολλές φορές, βρίσκεται σε πλήρη απαξίωση και μαρασμό.
-Το γεγονός αυτό ήρθε να προσθέσει ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα στους κατοίκους και επισκέπτες του Φενεού και κυρίως στον πρωτογενή τομέα, στους αγρότες μας.
-Δυστυχώς καταλήγουμε σ αυτά τα αποτελέσματα από την ανυπαρξία και την έλλειψη σχεδιασμού των Υπηρεσιών του Κράτους και της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων, σε όλους σχεδόν τους τομείς.
-Όλοι οι πολίτες της περιοχής περιμένουν την άμεση αντίδραση της Κρατικής μηχανής, για την άμεση αποκατάσταση της γέφυρας.
Υ.Γ. Αλήθεια που βρισκόταν επί [13] χρόνια ο επικεφαλής των Δημοτικών αρχών Φενεού και Δήμου Σικυωνίων ; Δεν γνώριζε τα προβλήματα που υπήρχαν στη περιοχή του Δήμου, που είναι και τόπος καταγωγής του;
-Για να μη ξεχνάμε, είχε συμπεριλάβει τη συγκεκριμένη γέφυρα στα έργα που απεικονίζονται στο περίφημο βιβλίο της εικονικής πραγματικότητας που εξέδωσε;
-Να είναι σίγουρος όμως ότι οι πολίτες θα δώσουν σύντομα τις απαντήσεις τους στις εκλογές που έρχονται.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΙΑΤΟ 10-2-2019

ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ-Δ.Σ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΤΗΛ. 6937056614 

Email : nikos.zacharopoulos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια