Header Ads

Εξασφαλίστηκαν 3 εκατ. ευρώ για αποκαταστάσεις από τις πλημμύρες στο δήμο Σικυωνίων από τη φυσική καταστροφή του Σεπτεμβρίου…


Εξασφαλίστηκαν 3 εκατ. ευρώ για αποκαταστάσεις από τις πλημμύρες Εγκρίθηκε χρηματοδότηση από το υπουργείο υποδομών για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.
Με απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Υποδομών εγκρίθηκε χρηματοδότηση για την υλοποίηση του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Σικυωνίων που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 29ης Σεπτεμβρίου 2018». Αντικείμενο του έργου θα είναι η αποκατάσταση των βλαβών από τις θεομηνίες – πλημμύρες που έπληξαν το δήμο Σικυωνίων, τις υποδομές και τα δίκτυά του, αλλά και το δημοτικό οδικό δίκτυο.
Θα πραγματοποιηθούν εργασίες και παρεμβάσεις για την βελτίωση της βατότητας στο οδικό δίκτυο προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή και ασφαλής διέλευση των οχημάτων και η συγκοινωνία των χωριών…”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων από το δήμο Σικυωνίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια