Header Ads

«Βούλιαξε» και τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός / Οι Eρυθρόλευκοι νίκησαν και στην έδρα του ΠΑΟΚ (5-16) διευρύνοντας το αήττητο σερί τους στην Α1 πόλο ανδρών


in.gr 21 Δεκεμβρίου 2018 

Επίδειξη δύναμης και 10 στα 10! Ο Ολυμπιακός «βού­λιαξε» και τον ΠΑΟΚ (νίκη­σε 5-16 στο Ποσειδώνιο Κο­λυμβητήριο) και συνέχι­σε την αήττητη πορεία του στην Α1 πόλο ανδρών. Οι Ε­ρυθρόλευκοι δεν συνάντη­σαν ιδιαίτερα προβλήματα από τον 5ο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ και στο πρώτο 8λεπτο το σκορ ήταν 0-3, ενώ στο ημίχρονο είχε φτάσει στο 1- 8. Από εκεί και πέρα το δεύ­τερο μισό το αγώνα απέκτη­σε πλέον τυπικό χαρακτή­ρα και το τελικό 5-16, απο­τυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης που διεξή­χθη στο πλαίσιο της 10ης α­γωνιστικής. 

Τα οκτάλεπτα: 0-3,  1-5,  3-4,  1-4 

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Βοζίκης, Κόχειλας, Κουλού­ρης, Νάνος, Κεχαλάρης, Κα­ρούντζος 1, Παυλίδης, Σο­λεϊμάνιπακ, Χαραλαμπόπου­λος 3, Μουρατίδης 1, Μαν­θογιάννης, Τάτσης, Σγουρί­δης.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, 4, Φουντού­λης 2, Νικολαΐδης 1, Δερ­βίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Γούνας 5, Αργυρόπουλος 1, Χαλυβόπουλος 1.

Ο Κωνσταντίνος Γε­νηδουνιάς δήλωσε στο olympiacossfp.gr, μετά το τέλος της αναμέτρησης τα εξής: «Το πιο σημαντικό α­πό όλα είναι η νίκη, που ήρ­θε εύκολα και κλείσαμε νι­κηφόρα το 2018 πραγματο­ποιώντας μια ακόμα καλή εμφάνιση. Θα ξεκουραστού­με τις μέρες των γιορτών και θα επιστρέψουμε, να δουλέψουμε ακόμα πιο δυ­νατά, ώστε να εμφανιστού­με πιο έτοιμοι για τα κρίσι­μα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που έρχονται αμέσως μετά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια