Header Ads

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ


ΠΗΓΕΣ: ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, greeknation.blogspotgr, el.gr, voicenews.gr, militaire.gr


Πρόσωπο της χρονιάς ο ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ Κατσίφας για την ομογένεια της Αμερικής!

Ο Κώστας Κατσίφας, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των Αλβανών αστυνομικών στις Βουλιαράτες, αναδείχθηκε ως το Πρόσωπο του 2018 σε σχετική ψηφοφορία του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Νέας Υόρκης, Hellas FM. Oι ομογενείς που κλήθηκαν να δώσουν την προτίμησή τους για το Πρόσωπου που σημάδεψε την περασμένη χρονιά την πατρίδα μας, στην συντριπτική πλειοψηφία τους επέλεξαν τον Βορειοηπειρώτη Κώστα Κατσίφα. Αυτό ανακοίνωσαν από κοινού στον αέρα ο Διευθυντής του σταθμού Δημήτρης Φιλιππίδης και ο Διευθυντής Προγράμματος Βικέντιος Μαλαματένιος.
Ο Πρόεδρος Νίκος Φύλλας, οι παραγωγοί και οι ακροατές του Hellas FM Νέας Υόρκης σας παρουσιάζουν το Πρόσωπο του 2018!
Χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του ο ραδιοφωνικός σταθμός Hellas Fm αναφέρει:
«Ο Πρόεδρος Νίκος Φύλλας, οι παραγωγοί και οι ακροατές του Hellas FM Νέας Υόρκης σας παρουσιάζουν το Πρόσωπο του 2018! Κώστα Κατσίφα σε ευχαριστούμε που δεν έσκυψες το κεφάλι, σε ευχαριστούμε που δεν λύγισες, που ήσουν μαζί μας στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας, που έφυγες με την λέξη Ελλάδα στα χείλη! Το 2018 κάποιοι κράτησαν την σημαία μας στο χέρι και δεν φοβήθηκαν! Του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται! Αθάνατος!»


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Facebook,Twitter, Google +









ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ > Σουηδία: Ταυτότητα και πιστωτική με μικροτσίπ κάτω από το δέρμα

Μικροτσίπ, στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, που εμφυτεύονταικάτω από το δέρμα τους, επιλέγουν να τοποθετήσουν χιλιάδες άτομα στη Σουηδία, αντικαθιστώντας με αυτόν τον τρόπο τα δελτία της ταυτότητάς τους και τις πιστωτικές τους κάρτες.
Τα τσιπ, τα οποία εμφυτεύονται κάτω από το δέρμα μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη, χρησιμοποιούν τεχνολογία επικοινωνίας κοντινού πεδίου και μπορούν να αντικαταστήσουν όλες τις βασικές κάρτες.
Η νέα αυτή μέθοδος έρχεται να λύσει τα χέρια των χρηστών τους και να τους απαλλάξει από την καθημερινή χρήση των καρτών.
«Το έχω συνέχεια μαζί μου και αυτό είναι το καλό. Δεν μπορώ να το χάσω. Μπορώ να μπαίνω στο χώρο εργασίας μου πάντα ακόμα και αν έχω ξεχάσει την κάρτα εισόδου», δήλωσε η Μαριάν Χέρνβαλ, ειδική εμπειρογνώμονας για το διαδίκτυο και την ανάλυση δεδομένων που επέλεξε να εφαρμόσει αυτή τη νέα τεχνολογία.
«Και αυτά τα τσιπ μπορούν να χακαριστούν, αλλά δυσκολότερα, λόγω του μικρού μεγέθους τους. Το τοποθετήσαμε πίσω από έναν φυσικό τοίχο. Και περιορίσαμε έτσι το φάσμα» δήλωσε ο Γιόβαν Όστερλουν της εταιρείας κατασκευής των εμφυτευμάτων.
Σύμφωνα με wavy.com, είναι τόσοι πολλοί οι Σουηδοί που επιθυμούν να τοποθετήσουν το εμφυτεύσιμο τσιπ, ώστε η βασική εταιρεία που τα παρέχει δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα αιτήματα. Μαρκαρισμένοι σαν τα ζώα οι άνθρωποι, δεν αρκεί παρά να πατήσει κάποιος ένα κουμπί για να τους στείλει στον αγύριστο…


ΠΗΓΗ: kathimerini.gr Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018










Ντροπή! Οι Σλάβοι τραγούδησαν αλητρωτικά τραγούδια των Σκοπίων στην Νάουσα και κάποιοι Κυβερνητικοί χειροκροτούν τη Συμφωνία των Πρεσπών και … την ψηφίζουν…

Σε εκδήλωση στη Νάουσα Ημαθίας, μέλη των Σλαβικών οργανώσεων στην Ελλάδα πραγματοποίησαν εκδήλωση όπου τραγούδησε για τη «Μακεδονία του Αιγαίου».
Το τραγούδι αναφέρει:
Λένε ότι δεν υπάρχουμε
Ότι δεν είμαστε εδώ
Λένε ότι δεν υπάρχουμε
Αλλά είμαστε εδώ
Είμαστε εδώ πριν από τον Ιησού,
Στη γη μας τη Μακεδονία.
Είμαστε εδώ και παραμένουμε
Και το ιερό μας όνομα δεν αλλάζει».
Κι ας ήλθαν μετά από δεκάδες αιώνες οι Σλάβοι στην περιοχή.


Δείτε το σχετικό βίντεο στο facebook Βαγγέλης Κόκκινος









Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Η τουρκική πλευρά δεν είναι έτοιμη για λύση
Η πορεία του Κυπριακού εξαρτάται από την Τουρκική πλευρά,η οποία φαίνεται ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη για λύση, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.
Είπε ότι η άλλη πλευρά θέλει να πάρει κι άλλα, αλλά αυτό, πρόσθεσε, δεν θα γίνει, διότι ούτε η ηγεσία ούτε ο λαός είναι διατεθειμένοι να δώσουν περισσότερα.
Ο Αρχιεπίσκοπος πρόσθεσε ότι θα σταθούμε στις αγωνιστικές επάλξεις για ένα κράτος, το οποίο- όπως λέει και ο πρόεδρος Αναστασιάδης- θα είναι λειτουργικό.
Τόνισε ότι δεν θα κουραστούμε ποτέ να θέλουμε μια σωστή πατρίδα και ένα σωστό κράτος για τον λαό. Αναφέρθηκε, επίσης, στην ταχεία έξοδο του τόπου από την οικονομική δυσπραγία, κάτι, είπε, που οφείλεται στην εργατικότητα και τον προγραμματισμό του λαού.
Επικαλέστηκε μάλιστα το παράδειγμα της Εκκλησίας, η οποία, όπως είπε, ενώ στόχευε να επανέλθει στην προ κρίσεως κατάσταση το 2020, αυτό έγινε κατορθωτό από τώρα.


Πηγή: ΡΙΚ Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019











Διαμαρτυρία Ισραήλ κατά της Ιορδανίας γιατί Υπουργός της περπάτησε πάνω στη σημαία του


Το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε αγανάκτηση γιαΥπουργό της Ιορδανίας που περπάτησε πάνω σε ισραηλινή σημαία στο Αμάν, θεωρώντας το περιστατικό “προσβολή”.
Η Τζουμάνα Γουνάιματ, υπουργός Ενημέρωσης και Επικοινωνίας καθώς και κυβερνητική εκπρόσωπος, φωτογραφήθηκε την περασμένη εβδομάδα ενώ περπατούσε πάνω σε ισραηλινή σημαία ζωγραφισμένη στο έδαφος στην είσοδο ενός κτιρίου συνδικαλιστικών οργανώσεων, όπου μετέβαινε για συνάντηση.
Η σημαία είχε ζωγραφιστεί εδώ και χρόνια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ της Ιορδανίας και του Ισραήλ και για την ισραηλινή κατοχή της Δυτικής Οχθης, σύμφωνα με στελέχη των συνδικάτων.
Το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών διαμαρτύρεται και “εκφράζει ανησυχία για το περιστατικό κατά το οποίο μια ιορδανή υπουργός προσέβαλε την ισραηλινή σημαία στο Αμάν”. Ο πρεσβευτής της Ιορδανίας στο Ισραήλ κλήθηκε σήμερα για “εξηγήσεις”, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου.
Ο πρωθυπουργός της Ιορδανίας ‘Ομαρ αλ-Ραζάζ φέρεται να εισήλθε στο κτίριο από πλαϊνή πόρτα για να μετάσχει στην ίδια συνάντηση με την υπουργό Ενημέρωσης.


Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018










Καρατόμησε τον αρχηγό των στρατιωτικών δυνάμεων στην Συρία ο Ερντογάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια