Header Ads

Δηλώσεις του Προέδρου Δημητρίου Μπινιάρη

Ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μπινιάρης, μετά τη διεξαγωγή του αγώνα, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Προ­πονητή Πέρα και τους παίκτες για την νίκη και το αήττη­το του πρώτου γύρου. Σε ερώτησή μας, ποία γνώμη έχει για την αντιμετώπιση της ομάδας από τους διαι­τητές κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου, δήλωσε τα εξής: 
« Από την αντιμετώπιση της ομάδας μας κατά τη δι­άρκεια των αγωνιστικών η­μερών του πρώτου γύρου, μπορώ να πω αβίαστα ό­τι όλοι οι διαιτητές, που δι­αιτήτευσαν ήταν σε λογι­κά και δίκαια πλαίσια. Ελά­χιστες οι αποκλίσεις και οι σκοπιμότητες, ενώ ακόμη πιο ελάχιστες ήταν οι αδικίες. Όλα κινήθηκαν στα πλαίσι­α του λογικού σφάλματος ή στις υποδείξεις των βοηθών Δι­αιτησίας. Για τον πρώτο γύρο συγχαίρουμε την ηγεσία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας για την επο­πτεία της. Διατηρούμε την ελπίδα κάτι παρόμοιο να συνε­χισθεί μέχρι τη λήξη και του δεύτερου γύρου, για το καλό του αθλήματος και όλων των παραγόντων τούτου. Θα ήταν παράλειψη, αν δεν πούμε και δύο λόγια για την ΕΠΣ Κοριν­θίας, η οποία, τουλάχιστον για τον Α.Σ. Κόρινθος 06 δεν α­ντιμετώπισε κάποια δύσκολη κατάσταση. Ευχαριστούμε το Προεδρείο και τους συνεργάτες του για τη συνεχή καλή ορ­γάνωση του Πρωταθλήματος και τη διαδικτυακή συνεχή ε­νημέρωση, που αφορούν τα Αθλητικά Σωματεία. 
Τέλος, ευχαριστούμε τις διοικήσεις και ιδιαίτερα τα Προε­δρεία των ομάδων, που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα, για την καλή τους αντιμετώπιση της ομάδας μας στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ποδοσφαιρική και ατομική Χρο­νιά σε όλους! 

Πηγή: ΦΩΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ/fonikor.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια