Header Ads

Γ’ Εθνική : Πόσες ομάδες πέφτουν από κάθε όμιλο…

Στις οριστικές αποφάσεις της σχετικά με τον προβιβα­σμό και τον υποβιβασμό των ομάδων στο φετινό πρωτά­θλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κατέληξε, κατά πληρο­φορίες, η διοίκηση της ΕΠΟ. 
Βάσει του πλάνου που επεξεργάστηκε και θα ανακοινω­θεί επισήμως εντός της επόμενης εβδομάδας, πέραν των πρωταθλητών των οκτώ ομίλων που θα προβιβαστούν απ’ ευθείας στη Football League, την ευκαιρία τους να τους α­κολουθήσουν θα έχουν και οι τέσσερις από τους δευτερα­θλητές. 
Οι ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων με γεωγραφικά κριτήρια (βορράς, νότος) και θα μπουν στη διαδικασία ενός μίνι πρωταθλήματος με αγώνες εντός και εκτός έδρας. Το εισιτήριο της ανόδου θα κερδί­σουν οι πρώτοι δύο της ειδικής βαθμολογίας των δύο ομί­λων. 
Σε ό,τι αφορά στον υποβιβασμό, στη Γ’ Εθνική θα κρατη­θούν οι ομάδες που θα καταλάβουν έως και την 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ εκείνες που θα τερματίσουν στην 9η θέση, θα χωριστούν επίσης σε δύο ομίλους των τεσσά­ρων με γεωγραφικά κριτήρια (βορράς, νότος). Μετά από κλήρωση που θα διενεργηθεί θα αναδειχθούν δύο και δύ­ο ζευγάρια, τα οποία θα αναμετρηθούν, με φόντο τη σω­τηρία, σε αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα. Η ομάδα μας, ο ΠΑΣ Κόρινθος, θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπά­θεια στο δεύτερο γύρο, που ξεκίνησε ήδη να αγωνισθεί με όλες της τις δυνάμεις για να ξεφύγει από τη διακεκαυμέ­νη ζώνη του υποβιβασμού. Ήταν απαραίτητη η νίκη επί της Χαλκίδας την Κυριακή…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια